Retreat Yourself Series erbjuder gratis träningspass

Nu när vintern är över och det varma vädret är på väg, är det den tid på året då folk börjar tänka mer på träning och komma ut ur huset och delta i fler aktiviteter. Det är ännu mer sant 2022, med pandemin som ser ut att avvecklas och folk inte är lika oroliga över att lämna huset.

Med det i åtanke sponsrar Corona beer en Retreat Yourself-serie för dem i Washington, DC och Northern Virginia, och erbjuder 36 datum med gratis träningsrelaterade aktiviteter, som yoga, boxning och crossfit.

Till exempel, Flow Yoga Center i DC erbjuder en gratis Vinyasa Flow-klass från 17.00 till 17.50 fredagen den 18 mars i sin studio på 1508 14th Street NW med instruktören Camryn Bickham.

“Vi kan inte vänta med att välkomna människor till våra växtfyllda, ljusfyllda vackra studior och dela yogans helande fördelar”, säger Debra Perlson-Mishalove, kreativ chef och grundare av studion. “Vi tror att folk kommer att älska våra Vinyasa Flow-klasser som vi kurerat speciellt för det här samhället. I slutet av lektionen kommer deltagarna att känna sig starkare, inifrån och ut.”

Och när folk når sin sista pose, “savansa”, kommer de att vara redo att suga in allt, slappna av och låta all stress smälta bort, tillägger hon.

Söndagen den 20 mars kommer VIDA Fitness Balston att vara värd för en SweatBox-klass på 4040 Wilson Blvd., i Arlington från kl. 12.00 till 13.00, med Gwen Broerman som leder en högintensiv intervallträningsklass.

Dansälskare kommer att njuta av Zumba med instruktören Geneza Simoes på VIDA City Vista, 445 5th St., NW, onsdagen den 23 mars från 17:45 till 18:45; den 24 mars kommer Balance Gym Thomas Circle på 1339 Green Court NW att erbjuda yoga på taket; och måndagen den 28 mars kommer Onelife Fitness Fort Totten att hålla en klubbstyrkeklass på 5198 South Dakota Ave. NE från 18:15 till 19:15

Flera evenemang har redan inträffat och startat vårens fitnesssäsongsdille, och det är en spännande tid för de inblandade.

Jess Pierno, grundare och chief inspiration officer för Yoga Heights DC, med tre platser i distriktet (3506 Georgia Ave NW, 255 Carroll St NW och 905 U St.), var värd för en gratis klass på var och en av platserna och delar evenemanget var ett bra sätt att få folk igång med sina träningsrutiner igen.

“Som ett litet företag var det ett bra sätt att förmedla ordet till DC, att vi är öppna och glada över att välkomna människor tillbaka till våra yogastudior”, säger hon. “Människor som deltog fick en fantastisk yogaklass. För många var det den första kursen de har gått i studio på två år, så det var ett bra sätt att uppleva magin med yoga i en studiomiljö.”

Medan två av platserna erbjöd standard yogapris, fick de som tog klassen på platsen i U St. den spännande och lekfulla upplevelsen av Aerial Yoga – en yogaklass och träning som ingen annan.

“I år, kanske mer än någonsin, finns det en känsla av att återuppstå och börja på nytt som kommer med våren,” säger Pierno. “Äntligen att komma tillbaka till en tränings- och friskvårdsrutin ger människor glädje, stressavlastning och en känsla av gemenskap.”

Sedan finns det Club Pilates Tyson’s Corner på 1521 Boyd Pointe Way i Wien, som var värd för en pilatesmattklass blandad med konditionsträning.

“Jag älskar det faktum att vi kunde vara en del av något så stort, och det pågår uppenbarligen fortfarande, och vi var glada över att kunna föra detta till samhället, säger Clarissa Shepherd, general manager för studion. “Jag sörjde för klassen till musiken och hade en fantastisk, livlig musik och alla hade en fantastisk tid.”

Efter att ha varit i fitnessbranschen ett tag vet Shepherd att många människor redan i mars har gett upp de nyårslöftena för att komma i form, och konstaterar att det fina vädret kommer och sommartid här är den perfekta tiden för människor. att delta i någon träningsklass.

“Jag uppmuntrar folk att titta på de klasser som är kvar och fortsätta med sina träningsmål”, säger hon.

Retreat Yourself-serien sponsrad av Corona och i samarbete med DC Fray pågår till slutet av mars. För en komplett lista över evenemang, besök här.

Gillar du det här stycket? Överväg att bli medlem för att få tillgång till vårt digitala premiuminnehåll. Stöd lokal journalistik och starta ditt medlemskap idag.

Leave a Comment