Planet Fitness firar invigningen med bandklippning, donation på $5 000 till NECCO – The Tribune

SOUTH POINT — Planet Fitness-representanter och lokala tjänstemän firade formellt invigningen av företagets nya klubb i South Point, med en ceremoni för att klippa band och en checkpresentation på torsdagen.

Planet Fitness South Point kommer att donera $5 000 till NECCO för att främja sitt uppdrag att hjälpa barn och familjer genom adoptions- och fosterhemstjänster, mentalvårdsrådgivning och program för självständigt boende och boende.

Eventet för medlemsuppskattning inkluderade en utlottning för att vinna ett gratis ettårigt PF Black Card-medlemskap, och de första 100 medlemmarna i klubben fick en Planet Fitness-presentpåse.

Planet Fitness, en av de största och snabbast växande franchisegivarna och operatörerna av fitnesscenter med fler medlemmar än något annat fitnessmärke, öppnade South Point-klubben, som ligger på 367 County Road 406, i februari. 7.

Den nya 16 000 kvadratmeter stora klubben har en mängd olika konditionsmaskiner och styrkeutrustning, en 30-minutersbana, en konditionsteater fylld med plattskärms-TV, fullt utrustade omklädningsrum med dagskåp och duschar, Black Card Spa (för PF Black Card medlemmar), som inkluderar HydroMassage solstolar, solarier, massagestolar och mer.

Leave a Comment