Energy Fitness officiellt öppet i Rockville Center

ROCKVILLE CENTER, NY, 18 mars 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Energy Fitness, världens mest stödjande fitnessfamilj, var glada över att officiellt öppna sina dörrar lördagen den 5 mars 2022, på sin första plats i Nassau County i Rockville Center .

Energy Fitness Rockville Center ligger utanför Sunrise Highway, strax söder om Hempstead och 30 miles öster om NYC. Energy strävar efter att odla hälsosammare livsstilar i denna trendiga förort med sin passion för att utbilda och uppmuntra individer att leva sina hälsosammaste liv. Även om atmosfären och bekvämligheterna är exklusiva, är gymmet inbjudande, ohyggligt och prisvärt. De erbjuder också gratis gruppträningsklasser till samhället varje lördag.

Alla nya medlemmar kommer att få ett speciellt Energy FitKit som inkluderar ett extra privat träningspass, en MyZone Heartrate Monitor och edgy Energy swag. De erbjuder alla medlemmar tillgång till en exklusiv energimobilapp, belöningar och en anpassad kurerad FitPlan. Medlemskap är månad till månad, utan kontrakt, och en begränsad medlemskapacitet för att bevara deras hälsa och säkerhet.

Anläggningen kommer att ge medlemmarna en oöverträffad hälso- och välbefinnandeupplevelse med modern arkitektur, påkostade bekvämligheter, utsökt finish och banbrytande programmering. Detta 9 500 kvadratmeter stora fullservicegym kommer att ge allt du behöver, inklusive:

  • Toppmoderna utrymmen för Ryde (Cykling), Flex (Pilates/Barre) & Strong (HIIT)
  • Cardio Zone, fria vikter och styrkeutrustning
  • Turf Zone & Functional Power Cage
  • Restaureringsrum med massagestolar och återställningsutrustning
  • Omklädningsrum för män och kvinnor med duschar och bastu

Energy Fitness är en träningsinriktad anläggning som inkluderar personlig coachning vid varje medlemskap. När det gäller att hålla sig på en bra träningsbana, tror de att alla behöver en anpassad MAP (Motivation, Accountability och Plan) för att lyckas leva sitt hälsosammaste liv någonsin. Det är därför varje medlem får sin egen personliga fitness- och livsstilscoach att träffas med minst en gång i månaden.

Ett bandklippande firande kommer att äga rum den 23 mars klockan 17:00 ET där hälsosamma förfriskningar, gratis gruppträningsklasser, giveaways, musik och medlemsrabatter kommer att tillhandahållas. För att lära dig mer om Energy Fitness och deras spännande nya anläggning i Nassau County, besök www.energyfitnessRVC.com.

Energy Fitness har hjälpt Long Islandbor att förbättra sin hälsa och välbefinnande i över 20 år. Deras halvprivata lyxgym omfattar det bästa av en liten boutiquestudio och ett storskaligt gym. Från privat en-till-en träning och livsstilscoachning till klassiska gruppträningsklasser och ett gymgolv fyllt med avancerad vetenskapsstödd utrustning, Energy är den främsta one-stop-shopen för alla som vill förbättra sin hälsa.

Mediakontakt:
Energi-Fitness
Attn: Media Relations
555 North Country Road
St. James, NY, USA
(631) 862-1737
marketing@energyfitness.com

Relaterade bilder

Bild 1: Energy Fitness i Rockville Center

Ny all-inclusive semi-privat fitnessklubb öppnar i Rockville Centre, NY

Detta innehåll utfärdades via distributionstjänsten för pressmeddelanden på Newswire.com.

  • Energy Fitness i Rockville Center

.

Leave a Comment