Träningsevenemang: Kom igång med dessa kommande träningsevenemang | Lokala nyheter

Verifiera information med lokaler eftersom öppettiderna kan ändras och klassstorlekarna kan vara begränsade på grund av covid-19. Förhandsregistrering eller onlineschemaläggning kan vara nödvändigt och vissa möjligheter kan vara begränsade till endast medlemmar.

St. Patrick’s Day 5K Color Run/Walk

19 MARS, 8.00, Notre Dame Catholic School, 1000 Moore Rd., Michigan City. runsignup.com. Detta 2:a årliga lopp kommer att ha lite festligt kul på tävlingsplatsen – Rohr’s Notre Dame Food Truck från University of Notre Dame restaurang och Mayer School of Irish Dance och McKee/Wall Irish Band med levande irländsk musik och säckpipa.

19 MARS, 08.00 Soldier’s Memorial Park, 250 Pine Lake, LaPorte. trailblazerrunning.co. Det här invigningsloppet har en vacker skoglig enkelbana med väletablerade grusstigar för en 10K-bana och en 20K dubbelslinga. Det är en utmanande bana som är en naturskön dold pärla. Det kommer att finnas en måltid efter loppet och öl vid målgångsområdet för ett kontantbidrag på $10.

Folk läser också…

Bank of America Shamrock Shuffle

20 MARS, 07.00 Grant Park, 337 E. Randolph St., Chicago. shamrockshuffle.com. Det här loppet har varit en blåsig stadstradition i fyra decennier, som tagit löpare ur viloläge för en festlig löprunda för att kicka igång vårens tävlingssäsong. Eventet inkluderar ett live 8K-lopp, virtuellt 8K och 2-mils promenad.

PÅGÅENDE, 10:30, måndagar. Franciscan Health Fitness Centers, 810 Michael Drive, Chesterton. 219.983.9832. franciscanhealthfitnesscenters.org. Yoga Flow länkar hatha yoga poserar tillsammans för att skapa en aktiv, flytande stil. Denna klass kommer att hjälpa till att förbättra styrka, flexibilitet, uthållighet och balans. Modifieringar och principer för anpassning ges för att låta deltagarna vara säkra, men ändå känna sig utmanade. Alla nivåer välkomna.

PÅGÅENDE, 15:45-16:15, torsdag. Griffith Family YMCA, 201 N. Griffith Blvd., Griffith. 219.750.1082. crymca.org. Denna klass riktar sig till ungdomar och tonåringar att lära sig grundrörelseförmåga, förbättra konditionen och bygga upp deras självförtroende för att uttrycka sig.

PÅGÅENDE, 10:15-11:05, torsdag. Fitness Pointe, 9950 Calumet Ave., Munster. 219.924.5348. fitnesspointe.org. Denna klass kommer att innehålla en mängd olika övningar utformade för att öka styrka, rörelseomfång, balans, hållning och corestabilitet. Barrearbete kan ingå.

PÅGÅENDE, 9:15-10:15, onsdagar. Hammond Family YMCA, 7322 Southeastern Avenue, Hammond. 219.845.1507. crymca.org. RIP-programmet använder övningar från traditionell styrketräning & matchar rörelse till musik för att skapa ett enkelt, roligt och effektivt sätt att styrketräna. Träna en annan muskelgrupp med varje låt.

.

Leave a Comment