Skaffa en av våra favoritkonditionscyklar för $300 rabatt nu

Rekommendationer väljs oberoende av Revieweds redaktörer. Köp du gör via våra länkar kan ge oss en provision.

Medan vädret blir varmare ute är det alltid bekvämt att kunna träna lite bekvämt i ditt hem. Om du vill starta ditt eget hemmagym är Schwinn IC4 motionscykel ett av de bästa träningsverktygen du kan hitta. Ännu bättre, du kan få det till en enorm rabatt på $300.

Det finns mer varifrån den här affären kom. Registrera dig för Reviewed’s Perks and Rec-nyhetsbrev så kommer vi att fortsätta varje söndag till fredag.

Best Buy har för närvarande cykeln till försäljning för $699,99 – en 30% rabatt från dess listpris på $999,99. Det här erbjudandet inkluderar inte bara den bästa basmotionscykeln vi någonsin har testat, utan också ett gratis ettårsmedlemskap till JRNY digital fitness-plattform för tillgång till videoträning och trampsessioner på dina mobila enheter som du kan montera på cykeln.

Orolig för inflationen? Så här sparar du pengar till bil, bostad och andra stora köp

Madrasserbjudanden: Handla den bästa sömnveckan 2022 för mysiga besparingar på madrasser, sängkläder och kuddar

När vi testade IC4 var vi imponerade över hur tyst den gick och hur väl dess Bluetooth-teknik var ansluten till smarta enheter och fitnessappar – vår testare kunde ansluta sin iPhone XS till cykeln och sedan till en 32-tums TV för att streama sessioner från Peloton. Hon kallade cykeln robust och stabil med en mjuk gång, och beskrev cykeln som lätt att justera, med U-formade styre som låter dig hitta precis rätt grepp. Den enda stora nackdelen vi hittade med IC4 är dess cykelsäte, som vår testare fann vara mycket fast.

IC4 har en bakgrundsbelyst LCD-konsol i fullfärg, fotpedaler med dubbla länkar med tåhållare eller klämmor och ett par hantlar på tre kilo. Med träningsprogrammet JRNY kan du spåra din konditionsnivå när du är på cykeln och få dagliga, anpassningsbara träningspass som anpassar sig till dina framsteg och ger feedback som hjälper dig genom dina träningspass.

Du kan streama träningspass hemifrån med ett JRNY-medlemskap och trampa på ditt hjärta på Schwinn IC4.

Om du letar efter en robust, grundläggande motionscykel för hemmabruk tycker vi att Schwinn IC4 är ett utmärkt alternativ – och till det här priset är det en stjäla. Var noga med att få poängen för detta väsentliga träningspass innan den här affären slår ut.

Få erbjudanden och shoppingråd levererade direkt till din telefon. Registrera dig för SMS-varningar från experterna på Reviewed.

Produktexperterna på Recenserad har alla dina shoppingbehov täckta. Följ Recenserad på Facebook, Twitter, Instagram, Tick ​​tack guld- Blädderbräda för de senaste erbjudandena, produktrecensioner och mer.

Priserna var korrekta när den här artikeln publicerades men kan ändras med tiden.

Leave a Comment