Sju fitnessinvesteringar som är helt värda det

Visningar av inlägg: 50

Oavsett om du är en gammal gymråtta eller precis har börjat din träningsresa, finns det några praktiska saker att ha hemma eller med dig. Fitness, särskilt tyngdlyftning, kan vara en pengafälla där människor spenderar för mycket på saker de inte behöver för att de ser coola ut. Det är faktiskt mycket enklare än du kanske inser – och du behöver bara göra några enkla investeringar för att hjälpa dig i det långa loppet!

Alla typer av konditionsmaskiner

Det här är den dyraste och den du förmodligen kan skippa. Som sagt, det skulle hjälpa dig så mycket. Ibland efter ett ansträngande träningspass är du helt enkelt för trött för att hoppa på löpbandet i 20 minuter. Men om du har en hemma kan du få in din konditionsträning när som helst.

Oavsett om det är ett litet löpband, motionscykel, elliptisk maskin eller någon form av konditionsmaskin, kommer du att se till att du aldrig försummar din konditionsträning. Ännu bättre, de kan också hjälpa dig bryta igenom en träningsplatå.

En bra matvåg

Vi brukade tycka att folk som vägde sin mat var lite konstiga, men sedan fick vi reda på att de faktiskt hade helt rätt. När du väl börjar beräkna dina kalorier och dina makronäringsämnen är det oklanderligt att ha en matvåg. Vet du hur stor skillnad ett uns eller några gram jordnötssmör gör? Mycket.

En matvåg kan få dig att slå de vilseledande kalorietiketterna och se till att du får i dig rätt mängd kalorier som du vill ha. Överraskande nog kan det till och med få dig att äta några av de saker du tycker är no-no’s (som glass!), eftersom du vet exakt hur mycket du äter.

En Fitness Tracker

Dessa saker fungerar som magi. De spårar dina träningspass, och de avancerade ger dig till och med information som hjärtslag och kalorier. Viktigast av allt, a fitness tracker spårar hur många steg du har gjort.

Att spåra dina steg kan vara livsförändrande när du väl börjar samla på dig mycket, som 10 000 eller fler steg varje dag. Faktum är att bara gå och spåra hur många kalorier du har bränt när du går kan ersätta en hel träning.

Proteinpulver

Kosttillskottsvärlden är stor, komplicerad och ibland skrämmande. Det finns så många alternativ där ute, och så mycket vetenskap, att de flesta som börjar träna antingen tror att de behöver för många kosttillskott eller blir rädda för att köpa något i första hand.

Som nybörjare behöver du inte satsa på alla komplicerade etiketter ännu. Om du försöker bygga muskler är en enkel balja med proteinpulver bekvämt att få i dig tillräckligt med protein från shakes. Behöver du det till 100%? Nej, proteinet kan man få i sig genom maten, men det underlättar mycket.

Bekväma kläder

Gymmet är ingen modevisning. Med det sagt, men du vill inte vara killen eller tjejen som ser ut som om de precis kom från en övernattning. Lämpliga gym lockar kan göra eller bryta din träning. Har du någonsin provat att springa i vanliga sneakers? Det är inte idealiskt.

Eftersom träning anstränger dig så mycket vill du ha högkvalitativa material som håller dig bekväm men som också håller. Du vill trots allt inte att dina biceps ska slita igenom dina skjortärmar varje vecka.

Tupperware

Våra mammor hade rätt hela tiden: alla behöver Tupperware. När du väl kommit tillräckligt långt i träningen kommer du att hoppa över avhämtning på kontoret och ha din egen mat med dig. Det är inte bara billigare, det är också bättre för dig och kommer att smaka bättre också.

Förberedelse av måltid är mycket lättare när du har rätt behållare som inte går sönder eller läcker plastlukt. Du vill dock få olika storlekar för olika måltider, eftersom du verkligen inte kan blanda din balja med quinoa med baljan med jordgubbar.

Hem gymutrustning

Även om gymmet är fantastiskt, har så många alternativ och är den perfekta sociala miljön, är det inget som slår ett bra hemmaträning. Att träna hemma har så många fördelar. Du kan använda vilken maskin eller område du vill utan att någon säger till dig att de har 6 set kvar. Du väljer vad du hör i bakgrunden (vi föreslår poddsändningar), och du kan bara hoppa in när som helst.

Investera i något bra garage gymutrustning kan helt förändra ditt sätt att se på fitness och ge dig ett minimalistiskt tillvägagångssätt, vilket är helt genomförbart. Behöver du superavancerade dyra maskiner för varje muskel? Nej, du behöver bara något tungt och din kreativitet. Det fungerade trots allt för Rocky!

Leave a Comment