Här är rymdstyrkans plan att avstå från årliga konditionstest

Rymdstyrkan går djärvt dit ingen amerikansk militärgren har gått tidigare: dumpar det årliga konditionstestet.

Pentagons senaste gren vill att dess medlemmar ska fokusera på att hantera sin dagliga hälsa för att må så bra, snarare än på hur snabbt de kan springa en mil eller genomföra armhävningar en gång om året.

“Det är dags att vi implementerar ett datadrivet, forskningsinformerat, holistiskt tillvägagångssätt för hälsa och fitness för att öka styrkans välbefinnande och beredskap”, sa Space Forces personalchef Patricia Mulcahy i ett memo till vårdnadshavare den 16 mars.

Från och med nästa år planerar tjänsten att inrätta ett program som främjar fysisk aktivitet, mental hälsa, balanserad kost och sömn och andra aspekter av en hälsosam livsstil. Guardians får 2022 chansen att väga in vilka teknologier och metoder rymdstyrkan ska använda.

“Det här programmet kommer inte bara att främja fysisk kondition; det kommer att para fitness med robust utbildning om kost, sömnhygien och andra fysiologiska faktorer för att främja social, mental och andlig hälsa också, skrev Mulcahy. “Vi undersöker mer vetenskapligt bevisade sätt att göra det och kommer att utnyttja bärbara teknologier och verktyg.”

Vårdnadshavare testar redan Garmins klockor och Oura-ringar för att se hur väl de passar in i deras vardag. Tjänstemän slår vad om att spendera pengar på wearables för att spåra träningsdata, fysiologiska data och sömndata i slutändan kommer att leda till lägre hälsovårdskostnader och hålla arbetsstyrkan glad och mer produktiv.

“För mig har det varit riktigt bra,” Gen. Jay Raymond, rymdstyrkans högsta officer, sa till reportrar den 4 mars. “Om jag åt en sen middag, sov jag inte lika bra eftersom mitt hjärtslag inte sjunkit lika snabbt på natten. … jag har fått en bättre nattsömn eftersom jag är medveten om dem [details]vilket förhoppningsvis gör mig mer effektiv i mitt jobb.”

Rymdstyrkan har avtalat med hälsoteknikföretaget FitRankings för att länka data från alla bärbara enheter till ett nätverk där trupper kan tävla och hålla varandra ansvariga.

“Drift av FitRankings teknologi kommer vårdnadshavare att skapa individuella profiler som ansluter till sina bärbara enheter eller appar, tillhandahålla träningsdata på plattformen för alla aktiviteter och tillåta datastandardisering,” sa företaget i en release den 14 mars. “Guardians wearables kommer att ge realtidsdata och insikter som gör det möjligt för vårdnadshavare att spåra träningsmålframsteg, optimera programmering och bedöma fysiska beredskapskriterier omedelbart.”

Chief Master Sergeant för rymdstyrkan Roger Towberman sa till reportrar den 4 mars att systemet kommer att bete sig som ett stoppljus: grönt betyder att en väktare är frisk; gult betyder att det finns utrymme för förbättringar och röda signaler ger anledning till oro.

“Det tillåter ingripande – hjälpsam, meningsfull investering i vårdnadshavare istället för disciplinära, bestraffande ingripanden eftersom de tyst misslyckades i sex månader, och sedan måste någon göra något,” sa Towberman.

Om en befälhavare märker att en vårdnadshavare har glidit in i de gula eller röda zonerna, kan de dra dem åt sidan för att se vad som står i vägen för en hälsosam gymrutin, sömnschema eller matval.

“Det råder ingen tvekan om att kognitiv skärpa är knuten till fysisk kondition,” tillade Towberman. “Vi är 100 % engagerade i att ha de mest fysiskt vältränade och mentalt kapabla människorna vi kan få.”

Eftersom rymdoperationer innebär mer skrivbordsarbete – som att sitta vid en satellitkontrollkonsol eller övervaka missiluppskjutningsdata på en dator – än andra militära uppdrag, vill rymdstyrkans tjänstemän prioritera allmän välbefinnande istället för att döma medlemmar på specifika styrke- och uthållighetsövningar.

De vill också skapa sin egen servicekultur istället för att automatiskt anta testet som används av flygvapnets avdelning, som rymdstyrkan faller under.

Kritiker av årliga konditionsutvärderingar säger att tillvägagångssättet leder till att tjänstemedlemmar tränar på en kort tid innan testet, istället för att hålla sig i form året runt. Trupper är mer benägna att skada sig själva genom att trycka för hårt, för snabbt, vilket ökar sjukvårdskostnaderna och personligen åsidosätts.

Militära PT-testmetoder har också orsakat ätstörningar bland vissa tjänstemedlemmar som tar till drastiska åtgärder för att gå ner i vikt innan deras årliga utvärdering.

Flygvapnets avdelning letar efter ett sätt att bedöma kroppssammansättningen utan att uppmuntra till farligt beteende, och kan börja granska förhållandet mellan höjd och vikt istället för att mäta människors midjeomkrets, rapporterade Military.com i februari. 25.

“Vårt mål är att implementera ett program som kommer att stödja vårdnadshavare på deras individuella resor inom hälsa och välbefinnande så att de kan vara sitt bästa hela jag, både för sina team och hemma med sina familjer,” sa rymdstyrkans talesperson Lynn Kirby på torsdagen.

Under tiden måste alla vårdnadshavare ta ett diagnostiskt PT-test med flygvapnets regler i slutet av december. Deras resultat kommer inte att användas för att bedöma om en vårdnadshavare ska befordras eller behållas i tjänsten, eller som skäl för straff, sa Mulcahy.

Alla som överförs från armén, marinen eller marinkåren kan göra samma sak med testerna från sin tidigare gren, tillade hon. Promemorian gäller inte personer som ännu inte har tagit examen i rymdstyrkan från program som grundläggande militär utbildning eller officersutbildning.

Medan vissa berömmer rymdstyrkan för att ha gamifierat militär fitness, diskuterar andra hur man ska spela systemet.

“Undrar hur många människor som kommer att sätta den på sin hund och ta dem till parken,” funderade Reddit-användaren rubbarz.

Användaren s0p3rns1nja svarade: “Det är baserat på [oxygen consumption] och pulsnivåer. Hund kanske inte fungerar, men jag ser en marknad som öppnar sig för människor som betalar andra människor för att bära dem när de springer.”

Rachel Cohen kom till Air Force Times som senior reporter i mars 2021. Hennes arbete har dykt upp i Air Force Magazine, Inside Defense, Inside Health Policy, Frederick News-Post (Md.), Washington Post och andra.

.

Leave a Comment