Fitness FYI: Reeboks Nano X2 Launch Top De 3 sakerna du kanske har missat

Här är Muscle & Fitness din plats för några av de mest fängslande berättelserna inom sport, fitness och underhållning under de senaste dagarna.

Reebok tillkännager Nano X2 idag

Reebok har idag tillkännagett den senaste versionen av sin populära Nano-serie med tillägget av Nano X2. Nano X2, kallad “den officiella skon för dig”, är designad för att bäras dagligen eller för de där hårda träningspassen på gymmet. Nyckelfunktioner som ingår i denna nya sneakermodell inkluderar en omkonstruerad FlexWeave-överdel som Reebok säger kommer att ge förbättrat skydd, andningsförmåga och stil medan hälformen och klämman också har uppdaterats med en smalare och mer definierad passform för att öka stabiliteten.

Reebok Nano X2 har ett readatum den 8 april och kommer att säljas för $135 i både herr- och damstorlekar. Tidig tillgång för köp börjar dock den 1 april för Reebok UNLOCKED-medlemmar, som också kommer att ha exklusiv tillgång till en begränsad utgåva av Nano X2:s “Orange Heat”-design.

Strongman Eddie Hall kommer att gå i pension?

Englands Eddie Hall drog sig tillbaka från tävlingen kort efter sin seger i 2017 års World’s Strongest Man-turnering, men om man ska tro Robert Oberst kan Hall återvända för att representera Team UK vid evenemanget 2022, som kommer att hållas Liverpool i november.

WSN-arrangörer har ännu inte officiellt tillkännagett konkurrenterna till tävlingen World’s Strongest Man 2022, men den amerikanska rekordhållaren för stocklyft, Oberst, startade nyligen hajpen för Halls potentiella återkomst via sin American Monster Productions YouTube-kanal.

“Vi har den största nyheten någonsin för strongman”, säger Oberst, i en video som publicerades den här veckan. “Eddie Hall kommer att vara tillbaka till en stark man. Han kommer

tillbaka, den 26 november i Liverpool och han kommer att bli kapten för det brittiska laget, i en episk strid, i Giants Live .. Eddie Hall kommer tillbaka för att få sparken av mig!”

Officiellt besked är ännu inte gjort om Eddie Halls potentiella återkomst till starkmanstävlingen, men om 34-åringen gör ett framträdande i november skulle en uppgörelse mot Oberst vara värt enbart biljettpriset!

Den professionella brottningsvärlden sa adjö till Scott “Razor Ramon” Hall

I måndags förlorade proffsbrottningsvärlden en av sina mest ikoniska stjärnor när Scott Hall gick bort vid 63 års ålder. Hall hade fått livräddning som ett resultat av komplikationer som härrörde från höftprotesoperation och med beslutet att tidigare WWE Intercontinental Champion skulle inte kunna återhämta sig, maskinen stängdes tyvärr av med sin familj vid sin sida.

Grapple-fans kommer att minnas “The Bad Guy” för de många underhållande ögonblick som han tog med sig till ringen, inklusive klassiska stegmatcher med Shawn Michaels på WrestleMania X och SummerSlam 1995 under hans karaktärsnamn, “Razor Ramon.” Sedan, 1996, hoppade Hall över till rivaliserande grupp, WCW i ett drag som skulle intensifiera brottningens tv-strid på måndagskvällen mellan WWE och WCW, vilket ledde till bildandet av ett av de hetaste stallen i sportunderhållningshistorien med NWO, en fraktion som fick astronomiska TV-betyg.

Hall kämpade med missbruk under sin långa karriär, men hade gjort positiva förändringar i sin livsstil de senaste åren. När han valdes in i WWE:s Hall of Fame 2014, sa han: “Hårt arbete lönar sig, drömmar går i uppfyllelse. Dåliga tider varar inte, men dåliga killar gör det.” Sov gott, fält.

Leave a Comment