Återengagemang för fitness, bonustidsfrister, allt om systemet och andra björnar

Den där första torsdagen i mars Madness slutar aldrig att förvåna mig. Och medan du tittade hemma med två TV-skivor i jämförelse med att göra det i stor Vegas-stil, var det övergripande takeaway från gårdagen att spelen var vad du kan förvänta dig. Mer tack.

• Det har varit en oväntat hektisk morgon för Bears. Larry Ogunjobi-eran är över innan den verkligen kunde börja på grund av en misslyckad fysisk. Men Bears slösade bort lite tid på att svänga till Justin Jones, som kommer att försöka fylla rollen som rymdätande defensiv tackling. Jag antar att detta fungerar som en snabb påminnelse om varför saker och ting måste bli officiellt officiella – ända ner till de minsta detaljerna i det fysiska. Med det sagt, vi kommer att vara medvetna om Jones fysiska när det kommer till kritan. En vadskada höll honom borta från matcher förra året. Och en axelskada kostade honom tid på planen 2020. Men om han får en ren hälsoräkning kommer jag att se fram emot hans ankomst.

• Och nu tänker jag på förstaårs-GM Ryan Poles som diskuterar hur allvarligt de tar fysisk hälsa och kondition. Kom ihåg att de skapade en helt ny position för att verkligen köra hem det.

• Om du letade efter fler potentiella överraskningsdrag, antar jag att det är värt att påpeka att Nick Foles och Eddie Jackson har schemalagda bonusar i dag. För att vara tydlig, skulle jag inte förvänta mig nedskärningar. Men det är alltid att ha dessa siffror i åtanke, särskilt eftersom det ser ut som att vi är mitt uppe i att bevittna en enorm omsättning på listan.

• Att klippa Jackson idag skulle resultera i att Bears *FÖLOR* 9,47 miljoner dollar i takutrymme (för att gå med på en död-pengar-träff på 24,56 miljoner dollar). Att släppa Foles skulle skapa $3 miljoner i takutrymme, men med en träff på $7 666 668. Det är förmodligen inte värt det att skilja sig från Foles, vars kontrakt är i linje med vad du kan förvänta dig för en veteran QB2. Kanske är det vettigt att byta ner Eline. Kanske är det meningsfullt att dela ut Foles till ett lag med behov av quarterbackdjup (efter att Bears har betalat bonusen). När det gäller Jackson, kan en handel efter en etta i juni skapa 11,1 miljoner dollar i takutrymme för Bears – med bara en träff på 3,99 miljoner dollar.

• Allt för att säga att det finns alternativ för Bears, men jag är inte säker på att de är värda att utforska just nu.

• Även om jag tvivlar på att Foles eller Jackson kommer att hålla uppe marknaden, gör dessa två killar just det:

• Deshaun Watsons och Matt Ryans situation är fascinerande att följa på långt håll. Kommer de heliga att göra en affär som gör juicen värd att klämma på för alla deras svarta magiska cap-drag? Kan Atlanta vända NFC South på örat genom att öka sin rival? Var passar Ryan in i allt detta? Jag kan komma på flera lag (Indy, Cleveland?) som skulle kunna vinkla efter en veteran-quarterback-handel. Och i slutet, där markerna faller här kan få oss att ta reda på var resten av mottagaren (och offensiva marknaderna) kommer att följa.

• På tal om att marker faller, är Bears på gränsen att värva Byron Pringle:

• The Bears är också på väg att teckna en tidigare Packers-mottagare. Nej, inte den (han byttes igår). Och inte den heller (han förblir en fri agent). Men istället är det Equanimeous St. Brown som enligt uppgift är på väg till Chicago. St. Brown, vars bror Amon-Ra spelar för Lions, skulle kunna ge lite välbehövligt djup till ett positionsrum med korta kroppar. Detta är inte det stänk som många (inkluderat nuvarande företag) hoppades på; vi bör inte förbise värdet av att ha alternativ. Djupet är bra. The Bears har inte haft den i mottagaren på ganska länge. Förhoppningsvis kommer Luke Getsy att sätta nya ögon på gamla problem att resultera i några fungerande lösningar.

• Det finns några sovande vibbar efter hype som kommer från St. Brown, men det kan ta lite kisning för att se dem. Eller så kan vi återbesöka Lance Zierleins NFL Draft-profil av Notre Dame-produkten:

St. Browns kombination av storlek och hastighet kommer att eftertraktas av förseelser som letar efter en prospekt som kan skapa slängande fönster längs fältet med sin förmåga att separera allt eftersom rutten fortskrider. St. Browns konkurrenskraft måste förbättras, liksom hans spelstyrka för att undgå tidig press från fysiska hörnbackar. Han har aldrig varit ett volymmål och har bara tre 100-yardmatcher i sin karriär. St. Brown är mer av ett hot än ett vapen i detta skede, och hans tak kan vara en genomsnittlig starter eller WR3.

• Japp, det låter som den typ av flygblad som är värt att ta risken för vem som skulle kunna passa detta brott.

• På tal om att passa brottet, om det något liknande den här tweeten beskriver, så är jag redo att se Justin Fields laga mat:

• Det horisontella passningsspelet är verkligen inte Fields styrka. Men resten av det där? Ja, det är vad jag ser fram emot att se efter att ha sett kollapsen av Matt Nagys brott.

• Uppblåsbara madrasser, pusselboxar, ögonmasker och mer är dina dagens erbjudanden på Amazon. #annons

• Kanske är det bara jag, men jag känner att vi har närmat oss NHL Trade Deadline för alltid:

• Det är inte för sent att välja Chicago, Carlos:

• *GULP*

• Om du vill komma in på sportvadslagning under NCAA-turneringen, kolla in de bästa March Madness-kampanjerna vi har samlat här.

Leave a Comment