Dancing on Ice-stjärnan Kimberly Wyatts hälso- och fitnesshemligheter kan överraska digJayne WalshKimberly Wyatt har Dans på is fans tittar i vördnad varje söndag när hon utför hisnande rutiner med atletiska bedrifter, samtidigt som hon ser fantastisk och fräsch ut.

SE MER: Dancing on Ice-stjärnan Kimberly Wyatts familjehem är oklanderligt – bilder

Trebarnsmamman delade tidigare med sig av alla sina fitness-, kost- och skönhetshemligheter i en intervju 2014 med HALLÅ!, avslöjar hur hon håller sig i en så fantastisk form – och det är lättare än man kan tro. Först hade Kimberly några stärkande visdomsord. “Träning föder självförtroende som är så viktigt för att möta din varje dag.”

Laddar spelaren…

SE: Kimberly visar upp en otrolig flexibilitet

Så exakt hur ser Kimberlys hälso- och fitnessregime ut? Här är allt hon sa…

Vad är Kimberly Wyatts träningsprogram?

LÄS: Kimberly Wyatts stjärnspäckade bröllop fick brudtärnan Ashley Roberts i tårar

MER: Kimberly Wyatt: Min “rena freak” make Max är min “räddande nåd”

Det som är spännande är att vi inte behöver förbinda oss att gå till gymmet dagligen, eftersom Kimberly håller sig i form genom att blanda ihop det. “Jag gillar yoga för tillfället och älskar cirkelträning och konditionsträning. Jag joggar mycket och, naturligtvis, dansar jag konsekvent.”


kimberly-wyatt-pussycat-dockor

Kimberly gillar att blanda ihop sin träningsrutin

Nu när personliga fester och röda mattan-evenemang är tillbaka i full gång, erkänner Kimberly att även hon kommer att anstränga sig extra. “Innan ett stort evenemang kommer jag att lägga ner lite förberedelsetid. Jag ska öka min konditionsträning för att se till att jag tappar så mycket som möjligt för att se tonad och smal ut, vilket alltid får mig att må bra på en stor utekväll.”

Vad är Kimberly Wyatts diet?

“Det handlar om att hitta en hälsosam livsstil som jag kan upprätthålla… Jag älskar smoothies! Jag gör dem med yoghurt, jordnötssmör, blåbär och bananer, blandat med Maxitone hallon rippel. De håller mig igång en hektisk sommardag, tillsammans med magra proteiner, grönsaker och frukt.”


kimberly-wyatt-activewear-leggings

Pussycat Dolls stjärnan ökar sin cardio innan en stor händelse

Kimberly har ett gyllene tips för att undvika att alltid sträcka sig efter de söta godsakerna och avslöjar: “Jag fyller mitt kylskåp med bra val så att jag inte gör dåliga.”

Vad är Kimberly Wyatts hudvårdsprogram?

Kimberly kan ha en otroligt tonad kroppsbyggnad tack vare år av dans, men hon tror också att hudvård är avgörande. “Exfoliering är extremt viktigt liksom att använda rätt produkter,” förklarade hon.

Ett tips för strålande hud som Kimberlys är att leta efter produkter som innehåller naturliga mineraler pga de kommer att få din hud att glöda.


kimberly-wyatt-tränings-hem-gym

Kimberly säger att daglig träning håller henne glad och motiverad

Att behålla en positiv mental syn är också viktigt, och Kimberly tycker att träning hjälper även här, och tillägger: “att ha en daglig träningsregim hjälper alltid att lindra stress och ta hand om dig själv.”

Positivitet är nyckeln:

Var snäll mot dig själv. När Kimberly brast in på musiklistorna med bandet Pussycat Dolls, kände hon effekten av hård konkurrens i musikbranschen. Hon erkände: “Trycket är fortfarande kvar eftersom du vill gilla det som stirrar tillbaka på dig när du tittar i spegeln.” Men det har definitivt förändrats nu när Kimberly gör sin egen grej.

RELATERAT: 10 sällsynta bilder av Dancing on Ice-stjärnan Kimberly Wyatts barn

Nyckelhemligheten verkar vara Kimberlys kärlek till livet självt. “För mig handlar det om att hitta en träningslivsstil som jag verkligen tycker om och att älska det liv jag lever”, sa hon.

Kimberlys dansglädje smittar av sig och vi ser fram emot hennes nästa framträdande Dans på is.

Gillar du den här historien? Anmäl dig till vårt HELLO! nyhetsbrev för att få andra berättelser som denna levererade direkt till din inkorg.

.

Leave a Comment