Vad sades på Arnold Sports Festival 2022 virtuell presskonferens (video)

Världsmästare i kroppsbyggare, Hollywood actionhjälte, framgångsrik affärsman, miljöpartist, filantrop, bästsäljande författare och Kaliforniens 38:e guvernör Arnold Schwarzenegger deltog i en virtuell presskonferens på tisdagen för att diskutera Arnold Sports Festival. Evenemanget äger rum torsdagen den 3 mars till söndagen den 6 mars från Greater Columbus Convention Center i Columbus, Ohio.

Annonser

Den virtuella presskonferensen presenterade också den världsberömda YouTubern och sociala mediepersonligheten Logan Paul och Fanmio CEO Solomon Engel som förhandsvisade Slap Fighting Championship, som gör sin debut lördagen den 5 mars på Arnold Sports Festival som en episk uppvisning av slapfighting-superstjärnor. att slåss live och gratis på Fanmio, Logan Pauls YouTube-kanal och Logan Pauls Facebook Live.

Även den professionella starkmannen Martins Licis, den professionella kroppsbyggaren Brandon Curry och den obesegrade Slap Fighting supertungviktaren Koa “Da Crazy Hawaiian” Viernes deltog i samtalet, när de diskuterade sina kommande tävlingar på Arnold Sports Festival.

Arnold Sports Festival 2022

Medan Fanmio kommer att presentera vissa evenemang som råvideo för fansens tittarglädje, kommer Arnold Strongman-evenemangen och flera av festivalens andra historiska, högprofilerade evenemang att vara helt producerade delar av pay-per-view med kommentarer och sällsynta blickar bakom scenen, inklusive Fredagens IFBB Pro League Fitness, Figure & Classic Physique Prejudging (12:00 – 14:00 på Expo Main Stage) och Arnold Friday Night Finals (18:00 – 22:00 i Battelle Grand); Lördagens IFBB Pro League Bikini, Wellness & Men’s Physique Prejudging (10:00 -12:00 på Expo Main Stage) och Arnold Saturday Night Finals (19:00 -22:00 i Battelle Grand).

Det finns flera sätt att se Slap Fighting Championship lördagen den 5 mars 2022 (14:00 ET/11:00 PT) på Fanmio genom att klicka HÄR på Logan Pauls YouTube-kanal genom att klicka HÄR eller på Logan Pauls Facebook Live-sida av klicka HÄR. Slap Fighting Championship, som sponsras av BetOnline och Lootie, kommer att visa upp ett huvudevenemang med två av världens hårdast smällande supertungviktare, obesegrade trefaldige PunchDown-mästaren Dawid “Zales” Zalewski (16-0) och välkänd internetsensation och den första amerikanska slapfightern som vann ett Super Heavyweight Championship, Koa “Da Crazy Hawaiian” Viernes (9-0) från Oahu, Hawaii, för Slap Fighting Championship Super Heavyweight World Championship.

Schwarzenegger startade den nu världsberömda Arnold Classic med affärsmannen Jim Lorimer 1989 för att visa upp sin älskade sport bodybuilding. Det döptes senare om till Arnold Sports Festival eftersom fler och fler tävlingar och utställningar lades till när evenemanget växte i storlek till en hel helg, med en av de främsta bodybuilding-evenemangen i världen, såväl som det bästa inom strongman, fitness och strid. sporter.

Annonser

Kolla nedan vad presskonferensdeltagarna hade att säga på tisdagen. Video finns upptill.

Arnold Schwarzenegger

“Vi startade det här evenemanget i Columbus, Ohio 1976, men på den tiden hette det Mr. Olympia, och vi har haft världsmästerskapstävlingar sedan dess. Sporten tog verkligen fart på 70- och 80-talen i en sådan utsträckning att vi hade så många sporter utanför bodybuilding som tog kontakt med oss ​​och bad oss ​​att vara en del av vårt evenemang. Så blev det till Arnold Sports Festival.

“I år kommer vi att ha cirka 18 000 idrottare från över 60 nationer, med över 100 000 deltagare som kommer in under helgen. Detta är en fruktansvärd händelse och jag vill tacka alla som har gjort detta möjligt igen.

“Vi gör ingenting själva. Det finns inget sådant som en självgjord man. Vi har haft enorma framgångar med The Arnold Classic. Det är den största festivalen i sitt slag i världen och det är inte bara på grund av mig. Det finns tusentals människor som jobbar under året som sätter ihop detta. Alla tar med sig något till bordet.

”Det som gör oss unika är att vi är ett evenemang som inte lyfter fram någon speciell sport. Vi säger att oavsett vad du gör, om det är bra för din kropp, så vill vi använda alla olika sporter för att inspirera alla att träna och träna varje dag.

“Vi har alla typer av galna sporter under det här evenemanget, eftersom vi inte dömer någonting. Vi älskar att samla alla dessa sporter för att fira fitness.

“Här är vi alla dessa år senare, fortfarande i Columbus, Ohio, och vi växer fortfarande och växer. Vi tillkännager verkligen att vi är tillbaka nu med denna fantastiska show som äger rum i helgen.

“Jag kom på när jag kom till Amerika att anledningen till att bodybuilding var okänd eller varför det fanns missuppfattningar om det, är för att ingen riktigt kommunicerade bra till massorna och till pressen om det. Jag kände väldigt starkt att jag behövde ta tag i det här och verkligen förklara sporten bodybuilding.

”Det var viktigt för mig att inspirera andra. Jag hade inspirationer som ledde mig till sporten, så jag ville vara säker på att jag gjorde det också. Tanken var att skapa inte bara miljontals följare, utan att skapa miljontals mästare.

“Vi har alltid sport som kommer till oss för att gå med på festivalen och vi tittar på reaktionerna som fansen har på dem. För det mesta stannar fansen, eftersom det här är underhållande evenemang. Jag har tyckt att slagfighting är väldigt intressant, speciellt med tanke på hur killar kan möta varandra på så kort avstånd. Det lät konstigt för mig, men också väldigt intressant. Jag ser verkligen fram emot att se den live i helgen och ha det jättebra.

“Det var fantastiskt att höra att Logan blev inspirerad av Arnold Classic när han var liten. För jag blev inspirerad av att se Logan komma i ringen och slåss. Vi blev inspirerade av varandra, så det är helt naturligt för oss att arbeta tillsammans. Jag är väldigt intresserad av att se hur det här fungerar med slap fighting och förhoppningsvis kan vi ta det här över hela världen. Vi vet inte vart det här tar vägen, men jag ser verkligen fram emot det här evenemanget.

“Jag är verkligen exalterad inför den kommande helgen. Jag kan inte vänta med att komma till Ohio och se alla dessa otroliga män och kvinnor tävla. Det kommer att bli så mycket action. Oavsett var du tittar kommer det att finnas action på alla nivåer. Låt oss fira fitness, form och alla dessa saker tillsammans.”

Logan Paul

“Det här är ärligt talat en dröm som gått i uppfyllelse för mig. Arnold pratade om hur ryggraden i denna händelse handlar om att motivera andra. Tja, du pratar med någon som inspirerades av Arnold på The Arnold Classic för 13 år sedan. Min pappa tog mig dit och jag fick vara inom tre fot från Arnold. Jag blev inspirerad av de starka män och starka kvinnor som pressade sina kroppar. Det inspirerade mig att gå på denna träningsresa.

“Jag har kunnat använda den atletiska bakgrunden i mitt vuxna liv och vända den till boxning. Det visar bara att du aldrig vet vilken typ av framtid du kommer att kunna skapa tack vare evenemang som dessa.

”Att kunna legitimera en sport som slagfighting, som jag tror är på väg, är fantastiskt. Vi har fantastiska idrottare som kommer in från hela världen som vill ha en show.

“Jag tror absolut att folk från andra kampsporter skulle kunna gå med i slagkamper. Alla vet hur man smäller. Det är ett enkelt sätt för MMA-fighters, influencers, kändisar och i princip alla som har en onlinebiff att lösa dessa tvister utan månaders träning. Det kan vara galet, men jag tror verkligen att det finns något här.”

Solomon Engel, Fanmio grundare och VD

“Det är en ära att få arbeta med de ensamma Arnold Schwarzenegger och Logan Paul, som båda stödjer Arnold Sports Festival och Slap Fighting Championship.

“Det här är första gången som Arnold Sports Festival är på PPV och vi är mycket glada över att få detta evenemang till en större publik runt om i världen. Vi har en betydande räckvidd och vi tror att allt som äger rum på festivalen ger en möjlighet för människor över hela världen att få en glimt av hur denna underbara show är.

“Vi gör allt vi kan för att sprida medvetenhet och presentera allt i bästa möjliga paket under hela helgen.

“Att arbeta med alla för att presentera Slap Fighting Championship är otroligt. Det här är en sport som har validerats. Vi är väldigt exalterade över den här livestreamen så att vi verkligen kan visa världen vad den här sporten handlar om.

“Se till att ställa in på Arnold Sports Festival på PPV. Den har all täckning du kan tänka dig. Plus, den 5 mars kan du streama Slap Fighting Championship live på Fanmio och på Logans Facebook och YouTube.”

Martins Licis, Professional Strongman

“Den här festivalen är flera dagar bort och jag är i fullt stridsläge. Jag har vunnit världar och placerat mig först i ett par av Arnolds-tävlingarna, men aldrig i finalen. Det här är min favorittävling och jag kan knappt vänta.

“Jag har sett upp till Arnold ända sedan jag var liten när jag läste hans uppslagsverk om bodybuilding. För att vara med på den här tävlingen igen är det full fart. Det här är väldigt speciellt för mig och att vara borta från det är bara fenomenalt.”

Brandon Curry, professionell kroppsbyggare

“Det har gått några år och det är ett nöje att vara tillbaka med Arnold Sports Festival i full fart. Jag visste inte om jag någonsin skulle tävla igen, men ödet skulle vilja att jag är här. Jag är redo att kliva upp på scenen igen.

“Det ska bli riktigt spännande att se mina resultat på den här utställningen. Förhoppningsvis kommer detta att vara uppsvinget för att jag ska få Mr. Olympia-titeln. Jag ser fram emot att få den där intervjun på scen med Arnold och gå därifrån med den pokalen.

“Jag har tre Arnold-troféer men den för Arnold Classic är av Arnold som poserar och det är den jag vill vinna. Jag ser fram emot att fortsätta bygga mitt arv och jag ser fram emot att se alla fans komma ut. Det här är en fantastisk möjlighet för mig och jag uppskattar att jag kan komma tillbaka och uppträda.”

Koa “Da Crazy Hawaiian” Viernes, obesegrad Slap Fighting Super Heavyweight

”Jag är glad och jag ska sätta upp en show. Jag möter en formidabel motståndare i Zalewski. Jag måste vara rättvis på det. Jag måste se till att folk vet att det här är en seriös sport. Det kan ses som ett skådespel, men i slutet av dagen finns det en vinnare och en förlorare.

”Jag är en ö-pojke som kom från ingenting. Jag gick till matbanker bara för att få mat. Jag ska inte vara här. Jag kunde gråta just nu. Det är ödmjukande att bara vara på detta samtal.

“Blinka inte. Någon ska lägga sig på lördag. Det kommer att bli en rolig åktur.”

Annonser

Leave a Comment