Sportens största månad: Vilka streamingtjänster du behöver

Mars lovar att bli en stor idrottsmånad. Här är vad du behöver veta för att förbereda dig.

Som är fallet varje år kommer mars 2022 att bli en mastodont månad för dina favoritsporter. Återkomsten av sådana som NRL, AFL, F1, MotoGP och mycket mycket mer betyder att du måste vara beredd för att säkerställa att du inte missar någon av händelserna. Sportstreaming kan vara en knepig affär, så för att hjälpa till har vi sammanställt den här guiden.

Mars månad i sporten

Det kommer att hållas 4 PGA-evenemang i mars, som börjar med Arnold Palmer Invitational den 3 mars. I cricket kommer Australien att spela Pakistan i en testserie under månaden, med det första testet som börjar den 4 mars. Repco Supercars Championship kommer att ha 2 evenemang i mars – Sydney SuperNight (4 mars), följt av Tasmanian SuperSprint (26 mars).

MotoGP kommer att ha två Grands Prix i mars, i Qatar (7 mars) och Indonesien (20 mars). I tennisvärlden är 2 stora ATP/WTA-evenemang planerade – BNP Paribas Open startar den 8 mars och Miami Open startar den 22 mars. Australiens två favoritligor återvänder båda i mitten av mars, med NRL den 10 mars och AFL den 17 mars. Den inledande Formel 1 Grand Prix i Bahrain (21 mars) kommer att följas av Saudiarabiens GP (28 mars). Super Netball kommer att dra igång den 26 mars.

Hur man tittar

Om du tittar gratis, finns det mycket att njuta av i mars. Kanal 7 och Kanal 9 kommer att sända ett urval av AFL- respektive NRL-spel varje vecka. NRL-spel som sänds på kanal 9 kan livestreamas samtidigt på 9Now och fångas upp på begäran. Tyvärr, på grund av sändningsavtal, är AFL inte tillgängligt på 7plus. 10 Bold kommer att visa varje MotoGP-lopp i år live och loppen kan även livestreamas på 10 spel.

Varje NRL- och AFL-spel är tillgängligt på Kayo och Foxtel under hela mars. Så om du aldrig vill riskera att missa ditt lags matcher, behöver du en av dessa tjänster.

Vissa evenemang i mars kommer endast att vara tillgängliga på Kayo och Fox Sports. De inkluderar Arnold Palmer Invitational, Super Netball och Repco Supercars. Förutom att vara tillgänglig på Kayo och Fox Sports, kan australiska racingfans skapa ett F1 TV-abonnemang för att fånga Bahrains och Saudi Grands Prix. På samma sätt kan du njuta av Australiens testserie mot Pakistan på ICC.tv eller så kan du se den på Kayo och Foxtel. Förutom dess tillgänglighet på 10 Bold, kan MotoGP hittas på Kayo, Fox Sports och MotoGP Video Pass.

Tennis kommer att sändas brett i Australien 2022, inklusive på Kayo, Foxtel, beIN SPORTS och Fetch, om ESPN ingår i ditt paket. Alla dessa tjänster kommer att sända evenemangen den 2 mars. Om du vill se alla banor live för ATP-evenemang kan du skapa ett Tennis TV-konto, även om detta inte täcker WTA eller grand slams när de rullar runt.

Se NRL, AFL och mycket mycket mer på Kayo


Streama Kayo Sports i 14 dagar GRATIS och inget inlåsningskontrakt

Ta Kayo Sports Basic eller Premium-plan för ett snurr och streama över 50 sporter live helt gratis i 14 dagar.

För hardcore sportfantaster blir det inte bättre än Kayo. Om du är en ny kund erbjuder Kayo en 14-dagars gratis provperiod.

Efter din provperiod kostar prenumerationer på Kayo $25 per månad för Basic-alternativet, som låter dig titta på spel på två skärmar eller enheter. Premiumalternativet är $10 mer per månad och ger dig en bonusskärm.

Kayo har tillgång till mer än 50 sporter, inklusive varje NRL- och AFL-spelbar, respektive stora finaler, Formel 1, tennis och alla andra evenemang som anges i den här artikeln. Om du kan tänka dig en sport, finns det en god chans att det är på Kayo.

Kayos uppsjö av specialfunktioner inkluderar Kayo Minis, SplitView, Interactive Stats och en Key Moments Timeline. För motorsport erbjuder Kayo RaceView, vilket ger dig oöverträffad tillgång till kameror kopplade till fordonen, vilket gör att du verkligen känner att du är en del av loppet.

Kayo är kompatibel med Android, iOS, Apple TV, Telstra TV, Android TV och Samsung TV (2017 eller senare), Sony Bravia TV, Mac och PC, Chromecast eller AirPlay. Kolla in vår fullständiga recension av Kayo Sports.

Livestream varje mars NRL- och AFL-match live på Kayo: Börja din 14-dagars gratis provperiod nu

Se på Foxtel

Om du har ett Foxtel iQ-abonnemang inklusive Sports HD-paketet, är du redo att titta på händelserna som anges ovan. Om inte, måste du registrera dig för Sports HD-paketet för $25 per månad samt Foxtel Plus-paketet för $49 per månad.

Detta kommer att leda till en månatlig räkning på $74. Om du inte kommer att få bra användning av Foxtel Plus-innehåll, är det definitivt värt att ta en ordentlig titt på Kayo. Kolla in vår officiella guide till Kayo vs Foxtel här.

Foxtel är också den enda sändaren i Australien som erbjuder användare tillgång till 4K-sportströmningsinnehåll, vilket verkligen är något att tänka på.

Du kanske också upptäcker att du är redo för vissa installationskostnader, även om Foxtel iQ-erbjudanden regelbundet är tillgängliga.

Streama på Foxtel nu

Ett annat alternativ är Foxtel Now, betal-tv-kungens digitala streamingtjänst. För sportströmning måste du prenumerera på Essentials-paketet utöver sportpaketet som kostar $54 per månad. Detta gör den billigare än iQ, men betydligt dyrare än Kayo. Återigen, om du bara är intresserad av Foxtel för sportströmning, är Kayo ett starkt alternativ.

Precis som med en iQ-prenumeration kommer detta paket att göra det möjligt för dig att streama alla händelser som anges ovan.

Om du inte har provat det tidigare, erbjuder Foxtel Now en 10-dagars gratis provperiod. Kolla in vår fullständiga Foxtel Now-guide.


10 dagars gratis provversion av Foxtel Now

Ingen installation och inget inlåsningskontrakt. Endast nya kunder. Anmäl dig nu.

bein Sport

beIN SPORTS är kanske mest känt för sin bevakning av fotboll, men det är också ett bra ställe att fånga stora tennisturneringar. Det kommer att täcka herr- och damsidan av BNP Paribas och Miami Opens. Du kan få en månadsprenumeration på beIN SPORTS för $19,99 per månad eller ett årskort för $179,99. Om du är en ny kund kan du få en 14-dagars gratis provperiod.

beIN är tillgänglig i HD, erbjuder en video-on-demand-tjänst, minimatcher och höjdpunkter. Det är särskilt värt att överväga om du är ett stort fotbollsfan, eftersom det har en omfattande täckning av de europeiska ligorna.


Streama beIN SPORTS CONNECT gratis i 14 dagar

Se några av de största fotbollsligorna i världen, rugby och tennis på beIN SPORTS CONNECT.

Andra alternativ för marssport

Om bara en av sporterna som listas här tilltalar dig, kanske du är bättre att ta tag i en streamingtjänst som enbart fokuserar på den sporten. Exempel inkluderar Tennis TV ($19,99 per månad) och F1 TV ($25 per månad). Förutom live action kommer dessa tjänster med funktioner som on-demand matchrepriser, höjdpunkter och bakom kulisserna filmer.

De största berättelserna i marssporten

NRL-säsongen börjar med att Penrith Panthers vill försvara sitt surt förvärvade premiärskap, som börjar med en omgång 1-match-up med Dally M-medaljören Tom Trbojevic och Manly Sea Eagles. I omgång 2 kommer Melbourne Storm att ha en måste-se-tävling med South Sydney Rabbitohs.

AFL Premiership 2021 gick på samma sätt som Melbourne Demons och bröt en 57-årig torka. Efter att ha vunnit sina två sista matcher med 83 respektive 74 poäng, kan någon stå upp mot Dees 2022? Omgång 1 kommer att se Sydney Derby, en revansch av förra årets nagelbitande elimineringsfinal.

Återkomsten av Formel 1 innebär att se Max Verstappen och Lewis Hamilton tävla igen för första gången sedan förra årets chockerande VM-avgörande. I tennis kommer den nypräglade världsettan Daniil Medvedev att inta scenen i BNP Paribas Open, liksom Australiens egen världsetta, Ash Barty.

Mars kommer att bli en otrolig månad för sportströmning, så samla dina tjänster och missa inte en sekund.

Om du vill ha ännu mer information om sportströmning i Australien, kolla in vår kompletta guide.

Bildkälla: Kayo Sports hemsida

Senaste sportströmningsnyheter

Leave a Comment