Rugby Australia främjar tillväxten av klubbrugby genom Sport Australias Deltagande Grant Program

Rugby Australia är glada att kunna tillkännage sin framgångsrika ansökan som en del av Sport Australias Deltagande Grant Program.

Sport Australia Participation Grant-programmet investerar i innovativa program som för samman samhällen och hjälper fler australiensare att njuta av de sociala, personliga och hälsomässiga fördelarna med att delta i idrott och fysisk aktivitet i samhället.

Rugby Australia är stolta över att samarbeta med Sport Australia och är glada över möjligheten att stödja fler australiensare att bli aktiva och ha kul genom högkvalitativa, säkra och inkluderande rugbyupplevelser.

Med finansiering som erhållits genom programmet kommer Rugby Australia att stödja lokala klubbar, i samarbete med Lloyd McDermott Foundation, Special Olympics Australia och GingerCloud Foundation, för att engagera nya deltagare genom att leverera gemenskapens Get into Rugby och Touch 7s-program.

Varje klubb som levererar antingen ett Get into Rugby- eller Touch 7s-program 2022 kommer att få ett antal förmåner, inklusive ett utrustningspaket värt $900, samt tillgång till specifikt utformade resurser och utbildning.

Möjligheten kommer att hjälpa klubbar att engagera och rekrytera nya deltagare och stödja en återgång till sport inom sina samhällen.

Klubbar som är intresserade av att leverera antingen ett Get into Rugby- eller Touch 7s-program 2022
uppmuntras att registrera sina uppgifter här

För ytterligare information, vänligen kontakta oss


Sport AUS logotyp
/PublicRelease. Detta material från ursprungsorganisationen/författarna kan vara av tidpunktskaraktär, redigerat för klarhet, stil och längd. De åsikter och åsikter som uttrycks är författarens/författarnas.

Leave a Comment