Kings bergspastorer skapar ett online-träningsprogram för alla åldrar

På höjden av pandemin märkte Jeff Wilson att hans medpastorer var överväldigade av kraven på att predika genom en pest. De tog på sig fler böneförfrågningar och lade sina egna behov åt sidan för att ta hand om sina församlingar.

Wilson såg också de dagliga påfrestningarna ta en vägtull på deras kroppar. Efter att ha brainstormat olika sätt att hjälpa, fick han idén att rulla ut ett program som skulle hysa andliga och fysiska behov på ett ställe.

Wilson, som var pastor i Kings Mountain Church of the Nazarene, har sedan dess sagt upp sig för att flytta på heltid till Fit Faith Co., en online-träningsplattform som alla kan göra hemifrån.

“Det var ett gemensamt samarbete mellan mig själv och Chad Roberts, som är medgrundaren,” sa Wilson. “Jag är pastor och jag inser att många av mina kollegor kämpade under tyngden av pandemin. Det tog hårt på deras hälsa fysiskt. Vi ville skapa ett hembaserat program som de kunde hoppa direkt in i det.”

Leave a Comment