Karishma Tannas träningsrutin är vår inspo för idag och varannan dag | Hälsa

Från rader till att lyfta vikter till träning med stridsrep – Karishma Tanna serverade oss en ny klick mitt i veckan fitnessmotivation med sin video. Se den här.

Karishma Tannas träningsspel blir bättre för varje dag. Skådespelaren, som nyligen gifte sig med sin fästman Varun Bangera, är tillbaka på gymmet. Karishma och Varun satte upp parets träningsmål högre för oss genom att träna tillsammans, precis innan deras bröllop. Men Karishma är nu tillbaka till grinden själv och hon klarar det, precis som tidigare. Skådespelaren, för en dag sedan, delade en kort videosammanställning, färsk från sin träningsrutin, och det sätter stämningen på Instagram. För mitt i veckan beslutade Karishma att träna på sina core- och armmuskler genom en intensiv rutin.


LÄS ÄVEN: Karishma Tanna hälsar helgen med en intensiv träningsrutin

Karishma gjorde allt för sitt tisdagsträning – från att lyfta vikter till att träna med stridsrep. I videon, som delas av skådespelaren, kan Karishma ses börja rutinen genom att lyfta 10 kilo och träna. I den senare delen av videon kan hon ses stå och placera sin kropp i en lutande balans och arbeta på armmusklerna genom att utföra rader. I slutet av videon kan skådespelaren ses vara i sitt odjursläge medan han tränar med stridsrep. Klädd i en svart sport-bh och ett par svarta gymbyxor kan man se Karishma kanalisera sitt engagemang och fokus till sin träningsregim. Ta en titt på hennes video här:


Träningsrutinen, som utförs av Karishma i videon, kommer med flera hälsofördelar. Att lyfta vikter hjälper till att bränna megakalorier snabbare och stärka musklerna. Det hjälper också till att minska bukfettet och reglera blodsockernivåerna, vilket förbättrar kroppens kardiovaskulära hälsa. Träning med stridslinor, å andra sidan, hjälper till att skulptera muskler och förbättra rörligheten i kroppen. Det hjälper också till att minska risken för skador. Rader hjälper till att stärka de stora muskelgrupperna armar, ben och kärna, och utvecklar därigenom kardiovaskulär uthållighet..

Leave a Comment