Ännu en dag, ännu en intensiv träningsrutin från Neha Sharmas gym | Hälsa

Neha Sharma är inställningen är fitness bar mycket hög för oss för varje dag som går. Skådespelaren, som bär av fitness, missar knappt en dag från gymmet. Neha tror på att dela sina misslyckanden lika mycket som att fira de små vinsterna i gymmet. Nehas syster Aisha Sharma verkar också vara hennes fangirl – medan Neha var upptagen med att träna på gymmet, smög Aisha in en time lapse-video av sin träningsrutin och delade på sina Instagram-berättelser för en dag sedan. Aisha och Neha är syskonmål för oss – från att resa tillsammans till Goa och ha väldigt roligt till vänortsverksamhet på gymmet med samma hängivenhet för fitness, deras syskonhistorier är bara för bra och bedårande.

Neha, för några dagar sedan, sa att ingenting kan komma in mellan henne och hennes kondition – inte ens Hemangioma. Hemangiom är ett hälsotillstånd som hänvisar till vaskulär tumör som uppträder i flera delar av kroppen, främst ansikte och hals. Neha, nyligen tillbaka från sin drömsemester i Goa med syster Aisha, skrev att nu kan ingenting stoppa henne från att uppnå den kondition hon önskar.

LÄS ÄVEN: Söndagar på Neha Sharmas gym är som…

För att komma tillbaka till Aishas video – i videon kan Neha ses utföra flera träningsrutiner. Neha började med Cobras och några sträckningar, och sedan gick hon vidare till upprepade armhävningar. I den senare delen av videon kan Neha ses stå och röra vid sina fötter medan hon tränar på sina kärnmuskler. Med sin träningstränare för sällskap kan Neha ses ha ännu en intensiv dag på gymmet. Ta en titt på utdragen av hennes gymdagböcker här:

Instagram-berättelse om Aisha Sharma.(Instagram/@aishasharma25)

Högintensiv träningsrutin hjälper till att bränna megakalorier snabbare. Det hjälper också till att förbättra kroppens syreförbrukning. Högintensiv rutin hjälper också till att sänka puls, blodtryck och blodsocker i kroppen.

Stäng berättelse

Populära ämnen att följa

.

Leave a Comment