UFC GYM® ser ut att förbättra medlemsupplevelsen med ABC Fitness Solutions | Nyheter

LITTLE ROCK, Ark. och NEW PORT BEACH, Kalifornien, 1 mars 2022 /PRNewswire/ — ABC Fitness Solutions, LLC (ABC), den ledande leverantören av teknik och relaterade tjänster för fitnessindustrin, och UFC GYM®, den snabbt växande globala fitnessserien och banbrytaren inom blandad kampsportsinspirerad fitness, har meddelat ett utökat teknikpartnerskap. Utöver klubbhanteringslösningen som implementerades 2021, inkluderar teknologistacken nya ABC IGNITE Engagement, den klubbmärkta mobilappen och Insights Customize the Datawarehouse-as-a-Service.

ABC IGNITEs öppna arkitektur och en flexibla design innebär att klubboperatörer enkelt kan lägga till och implementera nya moduler i takt med att affärsbehoven utvecklas och verksamheten växer. “När vi kommer ur pandemin ser vi en spännande möjlighet att växa och fördjupa vårt erbjudande till nya och befintliga medlemmar. Teknikinfrastruktur är en viktig del för att leverera denna strategi”, sa Adam Sedlac, UFC GYM Chief Executive Officer. “Efter att ha sett vad den integrerade sviten kan göra, har vi beslutat att lägga till IGNITE Engagement där vi kan leverera en mer personlig mobilupplevelse och IGNITE Insights Customize, ett robust DataWarehouse som kan leverera affärsintelligens i realtid genom att konsolidera alla datakällor. Vi är glada över utvidgningen av vårt partnerskap med ABC Fitness Solutions när vi vill förbättra vår medlemsupplevelse med innovation.”

Först avslöjades i oktober 2021, ABC IGNITE ombildar ABC:s kärnkompetenser som branschen har förlitat sig på i 40 år inom en svit av nästa generations intuitiva mjukvarulösningar som är ännu mer kraftfulla och enkla att använda. ABC IGNITE utrustar klubboperatörer av alla storlekar med de lösningar som behövs för att växa och blomstra och täcker en rad tjänster inom sex affärsmoduler:

  • IGNITE Försäljning – Designad med robusta segmenteringsfunktioner och utlöst-baserad marknadsföringsautomation, hjälper IGNITE Sales klubbar att fånga och avsluta potentiella kunder snabbare och sälja upp nuvarande medlemmar mer effektivt med riktade rika e-postmeddelanden, textmeddelanden och en integrerad telefonuppringare.
  • IGNITE Medlemskap – Ger gympersonalen ett intuitivt gränssnitt för att visa och uppdatera medlemsdata och aktivitet, vilket gör att de kan fokusera på medlemmen.
  • IGNITE Engagemang– Enheters administrativa funktioner som schemaläggning, incheckning, betalningar och bokning med personlig träning och vanecoaching, allt i en medlemscentrerad mobil fitnessupplevelse.
  • IGNITE Operations – Gym behöver teknik som hjälper dem att hantera sina lag och faciliteter när de växer. IGNITE Operations effektiviserar hanteringen av dessa kritiska resurser för att skapa mer effektivitet, hastighet, tillförlitlighet och skala.
  • IGNITE Trade –ABC är känt för sin klassens bästa betalningshantering och intäktscykelhantering. IGNITE Commerce bygger på ABC:s arv med en ny, molnbaserad faktureringsplattform som tillåter en extra nivå av flexibilitet för att skapa nya medlemskap och erbjudanden och fler intäktsoptimerande möjligheter för att säkerställa snabbare konvertering av fakturering till kontanter.
  • IGNITE Insikter – Visuella instrumentpaneler och instrumentpaneler på begäran ger 360° vyer av verksamheten med en-klicksanalys för förbättrat beslutsfattande. Möjlighet att lägga till Insights Customize, Datawarehouse-as-a-Service.

“Träningsbranschen är redo för den tekniska utvecklingen som kan hjälpa dem att accelerera prestanda, arbeta effektivt och leverera en differentierad medlemsupplevelse” sa Bill Davis, VD för ABC Fitness Solutions. “ABC IGNITE är flexibel, skalbar och intuitiv så det är lätt för operatörer som UFC GYM att lägga till nya moduler när de behöver det, vi är glada över att vara en del av deras nästa tillväxtfas.”

Om ABC Fitness Solutions

ABC Fitness Solutions (ABC) tillhandahåller innovativa mjukvarulösningar utformade för att förenkla fitnessverksamheten. Dess teknik och pålitliga team av experter hjälper hälso- och fitnessklubboperatörer av alla storlekar att öka prestanda, fungera effektivt och leverera exceptionella och differentierade medlemsupplevelser. Dess flaggskeppssvit, ABC IGNITE, är en flexibel, skalbar och intuitiv SaaS-lösning som adresserar alla aspekter av klubbledning. Designad med öppen arkitektur och ett modulärt tillvägagångssätt, ABC IGNITE levererar exponentiell nytta till gymoperatörer, ger full kontroll över deras verksamhet, förbättrat livstidsvärde för medlemmar och lägre totala ägandekostnader.

ABC grundades 1981 och hjälper nästan 25 miljoner medlemmar globalt att förverkliga sin träningsresa och processer över $8.2B i betalningar årligen för 19 000 klubbar. ABC Fitness Solutions (abcfitness.com) är ett Thoma Bravo-portföljbolag, ett private equity-företag fokuserat på att investera i mjukvaru- och teknikföretag (thomabravo.com).

Om UFC GYM

UFC GYM är den första stora varumärkesförlängningen av UFC, världens främsta MMA-organisation, skapad i allians med New Evolution Ventures™ (NeV), utvecklare av många av världens mest framgångsrika fitnessmärken. Som den första att förena fördelarna med MMA med fitness, är varumärket inte vad du förväntar dig, och mer än du kan föreställa dig. UFC GYM:s TRAIN DIFFERENT®-metod ger medlemmar den ultimata träningsupplevelsen och programmeringen som säkrar resultat för alla åldrar och träningsnivåer. Med 150 öppna platser och 1 000 ytterligare platser som för närvarande är under utveckling globalt, har UFC GYM revolutionerat fitnessbranschen och positivt påverkat otaliga liv världen över. Utöver sina företagsägda klubbar erbjuder UFC GYM möjligheten att äga och driva en UFC GYM-franchise nationellt och internationellt. För franchiseinformation, kontakta franchiseinfo@ufcgym.com eller besök UFCGYMFranchise.com. För mer information, besök ufcgym.com. Följ UFC GYM på Instagram och Twitter @UFCGYM, Facebook.com/UFCGYM och youtube.com/UFCGYM.

Mediakontakt: iantwinn@tandemcomms.com

Se originalinnehåll för att ladda ner multimedia: https://www.prnewswire.com/news-releases/ufc-gym-looks-to-enhance-member-experience-with-abc-fitness-solutions-301491912.html

SOURCEABC Fitness Solutions, LLC

Leave a Comment