Pivotal Moments Media tillkännager ny plattform för mental träning

WASHINGTON, DISTRICT OF COLUMBIA, USA, 1 mars 2022 /EINPresswire.com/ — Pivotal Moments Media (PMM), ett nationellt underhållnings- och utbildningsföretag, tillkännager en ny plattform för innehåll för mental hälsa och träning, inklusive podcaster, dokumentärer, inslag filmer, musik och tillgång till högtalare. Företagets uppdrag är att stärka mental kondition över hela världen genom att skapa, distribuera och främja underhållning och utbildningsprogram som inspirerar och motiverar människor att bli mentalt vältränade, övervinna motgångar och leva tillfredsställande liv.

PMM samarbetade först med EVERFI, ett teknikföretag för social påverkan, för att skapa en första i sitt slag Grundkurs i mental välbefinnande för gymnasieelever. Programmet har nått nästan en miljon studenter och räknas. Under 2021 lanserade PMM olika kanaler dedikerade till olika samhällen. För mental kondition relaterad till det militära samhället (Charlie Mike Vets), för tränare och idrottare (GRIT Athletes), för kvinnor (Her Journey) och för millennials/gen z på arbetsplatsen (We Are Everyone). Podcastgäster inkluderar kändisar, pro-atleter, bästsäljande författare och community-influencers. Filmer kan hittas, som Saving The Roar, en dokumentär om styrkan, gruset och ledarskapet hos de unga männen i Penn State Football Team 2012 som räddade fotbollsprogrammet. Online utbildnings-, tränings- och ledarskapsmaterial utvecklas också under företagets Pivotal Lessons-kanal.

PMM samarbetar med varumärkesambassadörer för att utveckla och marknadsföra dess innehåll. “Jag är stolt över att ha banbrytande multiplatinaartister ombord som Ty Herndon och nya musikstjärnor som Autumn “Auti” Gillispie. Idrottare som NFL-spelaren Freddie Scott II och den världsberömda hjärnkirurgen Dr Jason Cormier har också anslutit sig som ambassadörer.” sa Bob Morgan, grundare och VD.

Vår innehållspipeline och ambassadörslista växer. Nästa är en ny kanal fokuserad på mental fitness för kreativa personer med titeln Resilience. Den första podcasten kommer att vara värd av den Grammy-nominerade, Dove-prisbelönta, multi-platina-artist Ty Herndon. Avsnitten kommer att innehålla en mängd artister som delar med sig av vinster och kamper under sina mentala hälsoresor.

“Jag är hedrad över att vara ambassadör, skapare och lärare för PMM. Utöver mitt kommande album “JACOB” håller jag på att utveckla en podcast som heter “Soundboard”. En soundboard i musik är där du styr ljudstyrkan på instrument på scenen. Jag kommer att dela berättelser med andra artister som kommer att lära dig hur du avvisar negativa röster och tankar i våra sinnen och höjer det positiva och hälsosamma.” säger Herndon.

Under de kommande månaderna kommer PMM att lägga till nya poddar och innehåll. Detta inkluderar nya musiksläpp genom Pivotal Moments Music, och tillgång till kvalificerade högtalare genom dess nylanserade Pivotal Voices Speakers Collective.

Om Pivotal Moments Media
Pivotal Moments Media inser att många människor inte får den information och utbildning de behöver för att identifiera och hantera psykiska problem tidigt nog. Många färska hälsorapporter indikerar att vi lever i en aldrig tidigare skådad psykisk hälsakris och att våra ungdomar särskilt är drabbade (HHS). PMM-plattformen kommer att kurera och producera utbildning och underhållning genom sin webbplats, film, musik och andra vägar med resurser för att uppmuntra mental kondition.

Erin
Pivotal Moments Media
erin@pivotalmomentsmedia.com
Besök oss på sociala medier:
Facebook
Twitter
LinkedIn

.

Leave a Comment