DVIDS – Nyheter – Presidio of Monterey hike samlar gemenskap för “träning, nöje, vänskap och mat”

PRESIDIO OF MONTEREY, Kalifornien (1 mars 2022) – The Hot Chocolate Hike på Presidio of Monterey i februari. 26 framhöll hur anläggningens direktorat för familj och moral, välfärd och rekreation stödjer samhällets välbefinnande.

“Det handlar om fitness, nöje, vänskap och mat”, säger Nicole Dansby, vandringsarrangör och chef för direktoratets Price Fitness Center. “Vi tar ut våra familjer och våra servicemedlemmar. De ska gå på en trevlig 2,1 mil lång vandring, komma tillbaka och njuta av god varm choklad och s’mores och bara koppla av.”

Supporten slutade dock inte där. Personalen satte upp spel för deltagarna att spela på Price Field och bemannade informationsbås för att låta folk veta om FMWR:s armétjänst, barn- och ungdomstjänster, ungdomsidrott och mer. Samtidigt sålde volontärer från Better Opportunities for Single Service Members, som också faller under direktoratet, förfriskningar och ledde vandrare på kursen.

Krage. Varman Chhoeung, befälhavare för US Army Garrison Presidio i Monterey, startade vandringen genom att informera deltagarna om FMWR-initiativ och uppmuntrade alla att besöka ACS-bordet för att lära sig mer om att donera till Army Emergency Relief, en ideell organisation som har hjälpt soldater med ekonomiska nödsituationer och mer sedan 1942.

“När du tänker på DFMWR tänker du på gymmet och du tänker på Outdoor Rec, men det finns mycket mer i vad MWR-teamet gör,” sa Chhoeung.

Cirka 100 vandrare registrerade sig för den kostnadsfria vandringen, som inkluderade två rutter på 2,1 mil genom Huckleberry Hill Nature Preserve. Den ena vägen var en brantare utmaningsbana och den andra var en lättare familjeväg. Reservatet är normalt bara öppet genom City of Montereys Veterans Park, men installationstjänstemän öppnade en grind på installationen för att ge tillgång från PoM.

Vandrare inkluderade en blandning av tjänstemedlemmar från Defense Language Institute Foreign Language Center på PoM och Naval Post Graduate School i Monterey, familjemedlemmar och civil personal. Chhoeung och Command Sgt. Maj. Joe Traylor, USAG PoM senior värvad rådgivare, vandrade kursen tillsammans, liksom överstelöjtnant. Matthew Upperman, befälhavare för den 229:e militära underrättelsebataljonen, och kommandosgt. Maj. Lourdes Barragan, bataljonens senior värvade rådgivare.

Arrangörerna startade grupper av vandrare i vågor för att minska trängseln på lederna, och den första vågen bestod av en grupp på åtta språkstudenter från armén, marinen och flygvapnet.

En av dem, sjömanslärlingen Riley Ridep, tilldelad marinens utbildningskommando för informationskrigföring, sa att många i gruppen bestämde sig för att delta efter att ha hört om det genom en BOSS-representant.

Ridep sa att han älskar att vandra och gillade särskilt att vandra i naturreservatet, delvis för att han påminde honom om hemmet i Virginia. “Det är ganska likt Appalacherna,” sa han.

I en annan grupp, Spc. Nafisa Kabir, tilldelad 229:e MI Bn., fullföljde utmaningsrutten med sin man, vänner och 3 månader gamla katt prinsessan Fiona, som åkte i en speciell genomskinlig ryggsäck med stora hål för ventilation.

“Den varma chokladen lockade mig verkligen,” sa Kabir. ”Mina vänner är här, min man är här, så det är en rolig utflykt. Det var brantare än jag förväntade mig, men det är kul och vädret är riktigt fint idag också.”

Sjömannen Joel Anderson, BOSS-president på PoM, sa att cirka 15 BOSS-volontärer hjälpte till med eftergifter och att leda vandrare på banan. De tog med organisationens eldstad till koncessionsstället för att se till att marshmallows för s’mores var eldstekta och fräscha, sa han.

Intäkterna från koncessionsmontern stödde BOSS-programmet, sa Anderson, och han uppskattade alla organisationens hårt arbetande volontärer.

Taget datum: 03.01.2022
Postat datum: 03.01.2022 11:59
Artikel-ID: 415526
Uthyrning: CA, USA

Webbvisningar: 7
Nedladdningar: 0

ALLMÄNGODS

Leave a Comment