Australian Motor Sport Hall of Fame inställd på fyra nya introduktioner

Motorsport Australia National Awards kommer att hållas den 23 april

Fyra nya tillskott kommer att införas i Australian Motor Sport Hall of Fame nästa månad.

Den kommer med en bekräftelse på att Motorsport Australia National Awards kommer att hållas den 23 april på Melbourne Convention and Exhibition Centre.

Det kommer att vara den första sådan återgivningen av galamiddagen sedan covid-19-pandemin kom i början av 2020.

“Det var länge sedan vi kunde hedra landets bästa personligen, så vi är glada över att kunna bekräfta ett datum för utmärkelserna”, säger Motorsport Australias vd Eugene Arocca.

“Även om evenemanget i april är lite senare än tidigare år, kommer det att hända bara två veckor efter Formel 1 Heineken Australian Grand Prix som gör en hektisk månad med motorsport – något vi har saknat de senaste två åren.

“National Awards, som delas ut av våra vänner på Shannons Insurance, är ett fantastiskt sätt att uppmärksamma de många individer som bidrar till sporten både på och utanför banan, så det är fantastiskt att vi kommer att kunna göra det på ett covid-säkert sätt detta år.

“Också att ha fyra individer intagna i Hall of Fame kommer att göra kvällen till ett stort firande av vår sport.”

Garry Connelly, Australian Motor Sport Hall of Fame ordförande, tillade: “Vi ser fram emot att välkomna fyra nya invalda till Australian Motor Sport Hall of Fame som har bidragit så mycket till sporten vi alla älskar.

“Sedan starten 2016 har Australian Motor Sport Hall of Fame firat och applåderat ett antal av sportens storheter och vi kan inte vänta med att lyfta fram och dela framgångarna för de nyaste medlemmarna i april tillsammans med Motorsport Australia National Awards. ”

Leave a Comment