Liteboxer tar med sig mer fitnessboxning till Quest den här veckan

Det finns ännu en träningsfokuserad VR-boxningsprenumerationstjänst på väg till Quest. Den här gången är det Liteboxer.

Liteboxer släpps den 3 mars och låter dig slå mål till takten. Du får tips och tricks från tränare, och spelet spårar kraften, noggrannheten och tajmingen av ditt slag.

Liteboxer kommer till Quest

Till skillnad från andra rytmbaserade spel ser Liteboxer att du arbetar med en terminal som lyser upp där du behöver slå i stället för en konstant ström av toner som kommer mot dig som i Beat Sabre. Musik lovar samtidigt låtar från bland annat Justin Bieber, Bon Jovi, The Weeknd och Imagine Dragons.

Liteboxer hoppas kunna konkurrera med Supernatural och FitXR och gå med i listan över VR-appar med en månatlig prenumerationstjänst. Vi uppdaterade nyligen vår lista över de bästa apparna för att få dig att röra på dig i VR och publicerade en guide om hur du kommer igång. När det gäller Liteboxer kostar medlemskapet $18,99 i månaden, även om det finns en sju dagars gratis provperiod för alla som vill ta en titt.

Fitness har blivit en stor del av VR-landskapet sedan lanseringen av originalet Quest för några år sedan. Om du letar efter något som låter dig uppleva vad VR fitness har att erbjuda med en engångsavgift, gillade vi den nyligen släppta Les Mills Bodycombat.

Kommer du att testa Liteboxer? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Leave a Comment