Gratis träningsevenemang denna vecka

PENINSULA Aquatic Recreation Center kommer att vara värd för en gratis aktivitetsmorgon denna vecka för att fira att bli utsedd till årets hälsoklubb.

Från 9.00 till 11.00 söndagen den 6 mars kommer PARC-anställda att köra gratis övningar och träningspass på Beauty Park. Peninsula Leisure VD Kath Thom sa “följ med oss ​​på ett hälsoträning, som kommer att innehålla en träningskrets som lämpar sig för olika nivåer av ålder, kondition och förmåga, en rolig gruppövning ‘Mash Up’ och ett avkopplande stretchpass för att svalka dig efteråt.”

PARC utsågs till årets hälsoklubb vid ARV Industry Gala Awards nyligen. Ms Thom sa “den här utmärkelsen hade inte varit möjlig utan vår fantastiska PARC-gemenskap och för att visa vår uppskattning har vi satt ihop en rolig morgon med aktiviteter som hela familjen kan njuta av.”

För mer information parcfrankston.com.au

Första gången publicerad i Frankston Times – 1 mars 2022

Leave a Comment