WIFA och Sport Alliance bjuder in input till en global undersökning om könsmångfald och jämlikhet i fitnessbranschen

Det tyska mjukvaruföretaget Sport Alliance ber tillsammans med Women in Fitness Association (WIFA) proffs inom fitnessbranschen och intressenter delta i en undersökning för att samla in viktig information om den aktuella statusen för mångfald mellan könen, jämlikhet, jämlikhet och inkludering i träningen industrier.

Introduktion av undersökningen ger ett mediameddelande råd om att “samhället genomgår en stor förändring, och fitnessbranschen bidrar också. Hållbarhet och en hälsosam livsstil är mer på modet än någonsin tidigare.

“Medan fitnessbranschen i allt högre grad positionerar sig som en hälsovårdsleverantör, tas andra socialt relevanta ämnen inte upp så mycket i branschen. Detta inkluderar könsmångfald och jämlikhet.”

Artur Jagiello, chef för marknadsföring och kommunikation på Sport Alliance, förklarade “jämställdhet och ett öppet förhållningssätt till frågan är nu mer än någonsin en relevant del av vårt moderna civila samhälle. Med vår undersökning vill vi kasta mer ljus och öka medvetenheten av denna fråga.”

Jennifer Halsall-de Wit, WIFA:s Chief Operating Officer, tillade “studien om könsmångfald och jämlikhet i träningsbranschen är avsedd att förbli ett levande projekt. Vi kommer inte att stänga det efter den första distributionsomgången, utan kommer kontinuerligt att samla in data för att övervaka Varje röst räknas och vi välkomnar alla att bidra till denna viktiga fråga.”

Resultaten från undersökningen kommer sedan att sammanfattas, med ett förväntat publiceringsdatum under andra kvartalet 2022, och genomförbara rekommendationer för fitnessbranschen utvecklade för att ta proaktiva steg för att göra framsteg inom dessa områden och stärka bilden av den globala fitnessbranschen.

Deltagandet i undersökningen är anonymt, kostnadsfritt och kräver lite tid med alla som är anställda inom fitnessbranschen inbjudna att delta oavsett ålder, kön eller befattning.

Klicka här för att svara på undersökningen.


Stöd vår branschnyhetstjänst
Vi hoppas att du uppskattar nyheterna som vi publicerar så när du är här kan vi be om ditt stöd?

Som en oberoende utgivare behöver vi läsarstöd för vår branschnyhetsinsamling så be att – om du inte redan gör det – att du backar oss genom att prenumerera på den tryckta Australasian Leisure Management tidningen och/eller våra onlinenyheter.

Klicka här för att se våra prenumerationsalternativ.

Leave a Comment