Vad är hemligheten med 69-årige Putins kondition, har också en hobby med ridning

Efter Rysslands attack mot Ukraina talar hela världen om president Vladimir Putin. Människor runt om i världen är chockade och störda över Putins aggressiva attityd. Vid den här tiden skapar Putins missiler förödelse i Ukraina. Å andra sidan kan inte ens mäktiga länder som USA och Storbritannien stoppa Putin från att gå framåt. Låt mig berätta för er alla att Putin inte bara är populär som en mäktig politiker, utan han har också skapat en speciell identitet på grund av sin suveräna kondition. Ja, låt mig berätta för er att Putin är 69 år gammal, men med tanke på hans konditionsnivå kan allas sinnen flyga.

Idag berättar vi hemligheten bakom president Putins kondition. Låt mig berätta att han tränar på gymmet för att hålla sig aktiv och i form hela dagen. Tillsammans med detta är Putin också väldigt förtjust i att simma. Han går till gymmet varje morgon och simmar regelbundet. Samtidigt är Putin också väldigt förtjust i ridning. Han rider också en eller två gånger i veckan. Dessutom gillar Putin att gå runt i den friska morgonluften. Tillsammans med detta är hans frukost den mest speciella i Putins dagliga kost.

Efter att ha kommit tillbaka från gymmet missar han aldrig sin frukost. Frukosten innehåller hälsosamma saker som ägg, havregryn och juice. Med detta, efter att ha fullbordat frukost, gillar Putin att dricka kaffe. Låt mig berätta att Putin tycker om att jobba sent på kvällen. Ja, och han kan arbeta bättre i nattens tystnad än på dagen.

“Putin är expert på att ljuga…”, anklagar veteranschackspelaren Rysslands president

Baba Vangas förutsägelse går i uppfyllelse, sa: “Ryssland kommer att styra världen”

Premiärminister Modi tog CCS andra möte om Ukraina-krisen, nu Indiens ögon på hela utvecklingen

.

Leave a Comment