Step revolutionerar hela fitnessspelet, belönar användare för att de håller sig i form och är aktiva

Hela världen av incitament och belöningar förändras snabbt, och Step är en ny metod för att belöna individer för att de deltar i fysiska aktiviteter. Step låter dig tjäna pengar samtidigt som du bränner ytterligare kalorier.

London, Storbritannien – (Newsfile Corp. – 27 februari 2022) – Step, en revolutionerande fitnessapp som gör det möjligt för användare att tjäna kryptovalutor samtidigt som de håller sig i form, skapades för att motverka den dystra situationen för individer som har svårt att träna på ett normalt sätt rutin, genom att uppmuntra dem att delta i fysiska aktiviteter. “Step” är en smartphoneapplikation som låter användare tjäna kryptovaluta samtidigt som de håller sig i form.

Kan du inte se den här bilden?  Besök: https://orders.newsfilecorp.com/files/8520/114938_c454f4b34415db0e_001.jpg

Step, en mobil fitnessapp, belönar användare för att de håller sig i form och är aktiva

För att se en förbättrad version av denna grafik, besök:
https://orders.newsfilecorp.com/files/8520/114938_c454f4b34415db0e_001full.jpg

Steps skapare strävar efter att utveckla en bättre miljö för alla. I det här scenariot verkar belöningsteorin om attraktion vara fördelaktig. När en anställd belönas med bonusar, incitament och andra förmåner, engageras och förstärks vissa delar av hjärnan. Det neurologiska svaret på att få en belöning driver en att utföra sin aktivitet entusiastiskt. Det är precis vad Step siktar på: att öka sin drivkraft att träna.

Kan du inte se den här bilden?  Besök: https://orders.newsfilecorp.com/files/8520/114938_c454f4b34415db0e_002.jpg

Step, en mobil fitnessapp, belönar användare för att de håller sig i form och är aktiva

För att se en förbättrad version av denna grafik, besök:
https://orders.newsfilecorp.com/files/8520/114938_c454f4b34415db0e_002full.jpg

Smartphone-appen spårar fysisk aktivitet, som att gå, och omvandlar den till incitament. Step är i första hand tänkt att ge individer ekonomiskt och samtidigt hålla dem aktiva och friska i självständighet ett slag.

Applikationen måste laddas ner till en mobiltelefon från play eller app store. Applikationen kommer sedan att spåra en användares fysiska aktiviteter, som att jogga, gå eller gå i trappor, och överföra priser i form av kryptovaluta till användarens plånbok.

Det behöver inte nämnas att det finns ett villkor som måste ställas för att få förmånerna. För att bli kvalificerad måste du gå minst 4000 steg varje dag. Utmärkelserna bestäms sedan beroende på de kvalificerade innehavarnas stegprocentkvot.

Teamet bakom Step är också glada över att tillkännage tillägget av dess inhemska stabila mynt, SUSD, till Step-ekosystemet. Värdet på 1 SUSD kommer alltid att vara kopplat till $1. Detta kommer att hjälpa Step att expandera sitt ekosystem enormt som de har byggt sedan starten.

AboutStep:

Step är en viktig innovation som syftar till att uppmuntra individer att engagera sig i fysiska aktiviteter. Step hjälper till att spåra dina träningspass, tjäna kryptovalutor för din dagliga aktivitet och vara den bästa versionen av dig. Med Step är det lätt att bli ekonomiskt robust, samtidigt som du håller dig i form och frisk. Kom i form, tjäna krypto och bli den bästa versionen av dig själv med Step!

Press Kit: https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1A_BjPvGTXra-2miRlSvE6CvHCwC6t2jl

Adress: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, Storbritannien, WC2H 9JQ

E-post: [email protected]

Kontaktnummer: +351 917 262 657

För att se källversionen av detta pressmeddelande, besök https://www.newsfilecorp.com/release/114938

Leave a Comment