Spara $200 på denna smarta stationära fitnesscykel

Detta innehåll är möjliggjort av vår sponsor; den är inte skriven av och återspeglar inte nödvändigtvis åsikterna från Engadgets redaktion.

Vid det här laget är du kanske medveten om TV-spots som förvandlade ett visst fitnessmärke till ett känt namn (med ett till start). Bortsett från underhållningsnyheter var stationära cyklar en integrerad del av pandemisk träningskultur, och Washington Post rapporterade att försäljningen “nästan tredubblades, vilket tömde lagren.”

Det har förändrats sedan gymmen öppnade igen, men om du fortfarande föredrar att träna hemma kan en stationär cykel lägga till välbehövlig variation till din rutin. Echelon EX-3 Smart Connect Fitness Bike är ett alternativ som har justerbara intensitetsnivåer och tillgång till många klasser för att underhålla nybörjare och rutinerade spinners. eller mindre än vad du skulle betala på Amazon.

Echelon EX-3 har 32 motståndsnivåer som användare kan modifiera efter eget tycke. Om du äger ett par cykelklossar kan du använda cykelns SPD-kompatibla klämmor under dina träningspass. Inga bekymmer om du bara har vanliga atletiska skor – pedalerna i dubbla storlekar har justerbara tåhållare för att rymma. Du kan också ändra sätet och styret för att passa din kroppstyp.

Denna spincykel går i par med Echelons prenumerationsbaserade app, genom vilken du virtuellt kan delta i träningspass för att passa olika konditionsnivåer. Varje dag finns det över 40 liveklasser att välja mellan. Nykomlingar kan lätta in i en konsekvent rutin, och erfarna spinnare kan välja något mer intensivt. Alternativt kan du prova ett av de över 3 000 träningspassen på begäran, inklusive högintensiv intervallträning och guidade natursköna turer. Hur som helst kan du svettas ut med mer än 60 instruktörer för att hålla saker intressanta, och Echelons stora sångbibliotek kan hjälpa dig att hålla dig motiverad på vägen.

Om du letar efter en mycket anpassningsbar stationär cykel som kan hjälpa dig att nå dina träningsmål hemifrån, är Echelon EX-3 värt att överväga, särskilt till en rabatt. Vanligtvis $799, du kan .

Priserna kan ändras.

Engadget samarbetar med för att ge dig erbjudanden på de senaste hörlurarna, prylarna, tekniska leksakerna och handledningarna. Det här inlägget utgör inte ett redaktionellt stöd, och vi tjänar en del av all försäljning. Om du har några frågor om produkterna du ser här eller tidigare köp, vänligen kontakta StackSocial support .

Leave a Comment