Karishma Tanna hälsar helgen med en intensiv träningsrutin | Hälsa

Karishma Tannas gymspel blir bättre för varje dag. Skådespelaren, som är en fitnessentusiast och svär vid högintensiv träningsrutin, delade med sig av ett nytt utdrag från gymdagböckerna på sin Instagram-profil i lördags och vi är besvikna. Karishma, som nyligen gifte sig med sin fästman Varun Bangera, är tillbaka till gymmet med stil.

Karishma, förra månaden, tog en paus från sin gymrutin i nästan en månad. Skådespelaren tillbringade jul och nyår med stil och ägnade sig åt sin favoritmat och fester. Skådespelaren, på tal om sin paus, noterade att det är viktigt att ta avstånd från den intensiva träningsrutinen och delta i aktiviteter som vi längtar efter, eftersom det hjälper oss att ladda upp vårt sinne och kropp och återgå till konditionen med ny entusiasm .

Karishma fortsätter också att dela utdrag av sina träningsdagböcker med maken Varun på sina Instagram-berättelser. Direkt efter att de hade knutit ihop sig hade paret en intensiv träningsrutin tillsammans. Om det inte är träningsmål för oss, vad kan det vara?

LÄS OCKSÅ: Inne i Karishma Tannas ‘när en kampdag’ på gymmet

Men på lördagen sågs Karishma på gymmet och tränade på sin balans och sin styrka. I videon kan Karishma ses balansera sin kropp på en bosuboll och utföra flera rutiner. Karishma kan ses balansera sin kropp på ett ben med det andra benet sträckt i sidled för att hålla hennes hand. I ett annat utdrag kan Karishma ses cirkla en gymutrustning runt sitt ena lyfta ben på bosubollen. “Hej helg”, “så här välkomnade Karishma helgen. Ta en titt:

Bodu bollträning kommer med flera hälsofördelar. Det hjälper till att förbättra kroppens övergripande balans. Det hjälper också till att utveckla koordinationen mellan musklerna och nerverna. Bosu-bollen används även vid stretching, rehabilitering och styrketräning.

Stäng berättelse

Populära ämnen att följa

.

Leave a Comment