Indisk mat för viktminskning till företag i dina träningsmål

Känner du dig olämplig eller vill du genomgå en drastisk förvandling? Här är ditt tips för att gå ner i vikt på det mest fördelaktiga sättet. Vi har gett dig en lista över indiska livsmedel för viktminskning. Ta en glimt av magfettförbränning, mat med hög proteinhalt, fibermat och kolhydratmat för effektiv viktminskning för företag i dina träningsmål. Din viktminskning matvaror kommer att bana väg för ett gott humör och en hälsosam livsstil.

Bläddra igenom den indiska maten för viktminskning:

1. Saffola FITTIFY Hi-Protein Slim Meal Replacement Shake

Denna Saffola FITTIFY Hi-Protein Slim Meal Replacement Shake är det bästa smältbara vassleproteinet för effektiv viktminskning. Det är en måltidsersättning med kesar pista-smak med 5 växtbaserade superfoods och 6 viktiga vitaminer och mineraler. Den har inget tillsatt socker och smakämnen men hjälper dig att gå ner upp till 4 kg på 2 månaders.

Pris: 1599 Rs

Erbjudande: 1439 Rs

köp nu

2. True Elements Hel havregryn

True Elements Whole Oatmeal är en 1 kg burk som innehåller chia, riktiga frukter och bär. Denna blandade sammanslagning av flingornas skålar anses vara en av de bästa frukostmaten för viktminskning. Detta havregryn kan hålla dig mätt under en längre tid och kan hjälpa dig att undvika hetsätning eftersom den är full av kostfibrer. Eftersom den är rik på antioxidanter kommer hela denna havregrynsburk att förhindra att skadliga partiklar kommer in i din kropp, vilket förbättrar hudens hälsa.

indian_foods_for_weight_loss_to_corporate_in_your_fitness_goals_2.jpg

Pris: 595 Rs

Erbjudande: 499 Rs

köp nu

3. Yogabar 20 GR Protein Bar Choklad Brownie

Detta Yogabar 20 gram Protein Bar Choklad Brownie innehåller 100 procent naturliga ingredienser. Det finns inga spår av sojaprotein, sockeralkoholer, sorbitol eller erytritol i den. Denna chokladbrownie har vassleblandning mandel med noll konstgjorda sötningsmedel, sukralos, majssirap eller maltitol. Linfröna och fibrerna kommer att hålla dig mätt och näringsmässigt balanserad.

indian_foods_for_weight_loss_to_corporate_in_your_fitness_goals_3.jpg

Pris: 699 Rs

Erbjudande: 594 Rs

köp nu

4. Trinetra Bajra Atta

Bajra atta är rik på näringsämnen och fibrer. Att konsumera bajra atta i dina måltider kommer att öka din ämnesomsättning eftersom det innehåller komplexa kolhydrater som långsamt absorberas av kroppen. Bajra, även känt som pärlhirsmjöl, är en av de kolhydratmat för viktminskning som rekommenderas av majoriteten av dietister. Innehållet av olösliga fibrer i bajra fungerar som ett prebiotikum som reglerar din matsmältningshälsa.

indian_foods_for_weight_loss_to_corporate_in_your_fitness_goals_4.jpg

Pris: 1399 Rs

Erbjudande: 520 Rs

köp nu

5. Herbalife Formula 1 Shake 500g Proteinpulver för viktminskning

Proteinpulvershakes har låga kalorier. Det finns 220 kalorier per portion när det blandas med 250 ml skummjölk. Detta proteinpulver är en näringsrik måltid fullspäckad med kostfiber och högkvalitativt protein. Om du vill gå ner i vikt, konsumera 2 shakes med en vanlig måltid för dagen.

indian_foods_for_weight_loss_to_corporate_in_your_fitness_goals_5.jpg

Pris: 3181 Rs

Affär: 1865 Rs

köp nu

6. Rostaa Morgonbär

Rostaa Morning Berries är en kraftfull frukost för viktminskning. Morgonbären är en rik blandning av bär, mandel, cashewnötter, pistagenötter och russin. För att kontrollera dina hungerkval dyk ner i detta paket med krispiga och läckra hälsosamma snacks. Den innehåller antioxidantegenskaper som kommer att hålla din hälsosamma kost balanserad och opåverkad.

indian_foods_for_weight_loss_to_corporate_in_your_fitness_goals_6.jpg

Pris: 640 Rs

Erbjudande: 512 Rs

köp nu

7. Daawat brunt ris

Brunt ris är en av de bästa indiska livsmedel för viktminskning. Detta är ett fullt kli intakt och fiberrikt basmatiris. Att äta brunt ris är bra för ditt hjärta och kardiovaskulära funktion. Det hjälper din allmänna hälsa eftersom det har låga nivåer av kolhydrater. Detta bruna basmatiris är berikat med vitaminer och mineraler för starkare immunitet och förväntad viktminskning.

indian_foods_for_weight_loss_to_corporate_in_your_fitness_goals_7.jpg

Pris: 725 Rs

köp nu

8. Se! Lågkolhydratsnöjen – Ketomjöl

Detta ketomjöl är en utmärkt lösning för bra viktminskningsresultat. För en lågkolhydratdiet, konsumera ketomjöl. Den är rik på protein och fibrer och har inga spår av gluten i sig. När du har begränsat din viktminskningsdiet, lita på detta ketomjöl gjort av pumpafrön, solrosfrön, linfrön och jordnötter.

indian_foods_for_weight_loss_to_corporate_in_your_fitness_goals_8.jpg

Pris: 649 Rs

Erbjudande: 616 Rs

köp nu

Om du har tagit beslutet att ta hem en av de bästa indiska matarna för viktminskning, då är vi säkra på att du är mycket nära dina viktminskningsmål. Dessa livsmedelsprodukter är extremt läckra och hjälper dig att kontrollera dina hungerkval. För första gången någonsin kommer du att uppfylla årets fitnesslöften.

Varning: Artikeln innehåller sponsrade länkar. Innehållet är skapat av Pinkvilla.

Läs också: Titta in i listan över de bästa köksapparaterna för presentändamål

.

Leave a Comment