Body, mind, spirit presentation set för 11 mars | Hälsa och träning

Aging Partners bjuder in allmänheten till en serie presentationer som utforskar kopplingarna mellan kropp, sinne och ande fredagen den 11 mars från kl. 9.00 till middag på Jack J. Huck Continuing Education Center, 301 S. 68th St. Place. Deltagarna kan delta personligen eller online.

Presentationerna kommer att innehålla:

• “Supplements: The Good, the Bad and the Ugly” av Ally Dering-Anderson, UNMC College of Pharmacy. Programmet kommer att utforska fördelarna och riskerna med vanligt använda kosttillskott, inklusive CBD-produkter.

• “Meditation 101” av Sheila Palmquist, Lincoln Yoga School. Programmet kommer att täcka olika typer av meditation och deras fysiska, mentala och känslomässiga fördelar.

• Qigong-demonstration av Tracie Foreman, Aging Partners Health and Fitness. Qigong är en uråldrig och enkel rörelseform som hjälper till att lugna sinnet samtidigt som den stärker och slappnar av kroppen.

• “Finding Meaning and Purpose in the Second Half of Life” av Dr Julie Masters och Terry Haney, University of Nebraska Omaha School of Gerontology. Denna presentation kommer att hjälpa människor att hitta sitt syfte under andra halvan av livet.

Inträdet är 19 USD och sista anmälningsdag är tisdag den 8 mars kl. 9. För att registrera dig, ring 402-437-2700 eller besök http://bit.ly/RegisterCE (Sök: Energize). Antalet platser är begränsat och tidig anmälan uppmuntras.

Incheckningstid för både personliga och Zoom-deltagare är 8:45. Evenemanget sponsras av Aging Partners, Osher Lifelong Learning Institute och Southeast Community College.

.

Leave a Comment