Orana mellanvästernpolisens provanställningskonstaplar tuffade på | Daily Liberal

nyheter, lokala nyheter,

Dubbos provanställningskonstaplar har blivit utsatta för att få sina fitnessackrediteringar. På onsdagen tog två lag av Orana Mid-Western Polisdistriktets provanställningskonstaplar på en mängd olika agility- och uthållighetsaktiveringar, såväl som piptestet där de var tvungna att ta sig över nivå sju. Det fysiska kapacitetstestet är viktigt för att provanställda konstapel ska gå vidare till konstapelns rang. Distriktsbefälhavaren, superintendent Danny Sullivan sa att testerna var utformade för att replikera de fysiska påfrestningar som uppstått under en poliskarriär. LÄS OCKSÅ: “På din resa som polis finns det ett antal inkörsportar till framsteg, och en av dem i slutet av din provanställning är att säkerställa att du har den fysiska kondition som gör att du kan utföra arbetet som en polis. säkert”, sa han. Distriktsbefälhavaren deltog också i konditionstestet vid PCYC, för att belysa den viktiga roll kondition spelar under en hel poliskarriär – inte bara för fysisk hälsa, utan också mental hälsa. “Som ledare för kommandot är det verkligen viktigt att visa att jag gör det jag säger att jag gör”, sa han. “Polisarbete är verkligen ett yrke som sätter dig i fara, inte bara fysiskt utan också mentalt. Jag pratar med mitt team om saker de kan göra för att säkerställa att de är motståndskraftiga på den här resan som polisen kommer att ta dem på.” Han sa att det också var viktigt för stresshantering att ha hälsosamma uttag, inklusive att vara engagerad i samhället. “När du tänker på det, om du bara är omgiven av poliser och du pratar om polisarbete, kan det bidra negativt till din mentala hälsa så det är verkligen viktigt att de kan ha den kopplingen.” Konditionstesten tas vanligtvis om inom 12 månader efter anställning efter examen från NSW Police Academy.

/images/transform/v1/crop/frm/M8KGrediVikQYZqsQGkgs8/535f47ab-4ea0-4dd6-87bb-769d588495c2.jpg/r0_90_3600_2124_w1200_fmax.jpg

Leave a Comment