Skotskt skvaller: Skottland, Ukraina, Rangers, Alfredo Morelos, Henrik Larsson, Celtic, Aberdeen, Sir Alex Ferguson, Hibs, Hearts

Tvivlen har ökat Ukrainas förmåga att uppfylla nästa månads VM-slutspel mot Skottland i Hampden efter att Ryssland inlett ett stort militärt angrepp på sin grannation. (Daily Mail, tryckt upplaga)

Rangers anfallare Alfredo Morelosför närvarande nio mål under keltisk ikon Henrik Larssons rekord på 40, siktar på att bli bäste målskytt i Europa Leagues historia. (Sol)extern länk

Borussia Dortmunds chef Marco Rose är obekymrad över frånvaron av Erling Haaland för hans sidas andra ben mot Rangersinsisterar på att de har gjort många mål utan den norska superstjärnan den här säsongen. (Dagligt rekord)extern länk

keltisk kapten Callum McGregor har ifrågasatt “hypen” över sitt lags försvar från fasta mål. (skotte)extern länk

Ny Aberdeen chef Jim Goodwin hoppas få lite råd från Sir Alex Ferguson när Dons ledare stor är en hedersgäst på Pittodrie på lördagens match med Dundee United efter att ha avtäckt en staty till hans ära utanför stadion dagen innan. (Press & Journal)extern länk

Hibs har avslöjat planer på att ersätta deras problematiska plan, men kommer sannolikt inte att ha råd med kostnaderna på £600 000 till £700 000 för en hybridyta i sommar. (Edinburgh Evening News)extern länk

Hjärtan ungdomstränare Steven Naismithsom förde samtal med St Mirren innan stephen robinson utnämndes, har för avsikt att göra en karriär inom management men har “ingen brådska”. (Edinburgh Evening News)extern länk

Hibs närmar sig en slutsåld för nästa månads hemmamatch med St Johnstone där varje biljett kostar £5. (Edinburgh Evening News)extern länk

Daglig postuttryckaKurir

Leave a Comment