Möt Drea Wheeler, fitnesskonsult!

Med premiären av Överlevande 42 bara ett par veckor kvar, varför inte lyfta fram en annan nyckelspelare i spelet? Drea Wheeler är en 35-årig fitnesskonsult som ursprungligen kommer från San Antonio, men som för närvarande är bosatt i Montreal.

Så vad tar hon med sig till spelet? Först och främst tror vi att hon kommer att bli tvungen att räkna med – huruvida hon är ett för stort hot eller inte, återstår dock att se.

Titta på vår Överlevande 41 sista videon! Ta en titt nedan för att få några av våra tankar om slutet av säsongen. När du har gjort just det, se till att göra det PRENUMERERA till Matt & Jess på YouTube — det kommer andra uppdateringar under den här säsongen.

I en video på CBS officiella presssida kan du se Drea prata om att växa upp inom friidrott och även lära sig affärssidan av saker och ting. Hon vet hur man hanterar människor, hur man fokuserar och i slutändan hur man får jobbet gjort. Det känns ganska tydligt för oss just nu att hon kommer att bli en lagspelare tidigt och hon kommer att vara en tillgång i alla utmaningar. Hon är en självutnämnd superfan och hon till och med drömmar av att höra programmets signaturmusik när hon hittar en idolimmunitet. Vi älskar att titta på människor som vill spela hårt, och det känns som att Drea i slutändan kommer att klara av det och lite till.

Vi kan inte föreställa oss att någon som hon går före sammanslagningen – det känns för oss som att hon är den sortens spelare som kommer att slå samman, vinna en utmaning eller två och sedan uppleva sig själv som ett enormt hot. Vi skulle inte bli chockade alls om hon röstades bort på sjunde eller åttonde plats men med rätt allierade skulle hon kunna ta sig vidare. Vårt råd till henne? Para ihop med några andra människor som är stora utmaningshot i spelet. Hon måste göra vad hon kan för att göra sitt mål lite mindre.

Relaterad – Kolla in lite fler nyheter när det kommer till Survivor just nu

Letar du efter att Drea Wheeler ska vinna Överlevande 42, baserat på vad vi har sett och lärt oss om hittills?

Se till att dela med dig nu i de bifogade kommentarerna! När du väl har gjort just det, kom ihåg att också komma tillbaka för andra uppdateringar som du inte vill missa. (Bild: CBS.)


Leave a Comment