Sydney Sweeney delar boxningspass på Instagram

Känd för sin kraftfulla skildring av Cassie i “Euphoria”, är det inte överraskande att Sydney Sweeney tillför samma intensitet och häftighet till sin kondition. Den 24-åriga skådespelerskan delade ett montage av sitt boxnings- och mixed kampsportsinspirerade träningspass på Instagram idag, och hennes medspelare Maude Apatow sa det bäst: “Holy sh*t.”

I klippet börjar Sweeney med lite kärnarbete, och lägger till ett-två-slag till sina sit-ups för maximalt engagemang i magen. Hon fortsätter att träna jabs och uppercuts med en partner, sedan blir det riktigt intressant när hon gör några kickboxningsrörelser. (Som i, hon sparkar direkt in i sin partners bröst. Är det Hollywood-magi? Har han på sig ett bröstskydd? Oklart, men det ser grymt ut.) De avslutar det med lite grepp på mattan och ett triangelhållare (som greppar om din partners) halsen mellan benen), och allt vi kan säga är att vi behöver lite av denna energi för vårt nästa träningspass.

Det finns en anledning till att Sweeney ser ut som en expert i videon. Hon har tränat blandad kampsport sedan hon var 14, enligt en intervju med Marie Claire 2018, och hon kämpade i sin första tävling när hon var 18. “Det var en grapplingtävling mot alla killar en viktkategori över mig, och jag fick första plats, sa hon. Och märkte du de rosa handskarna i videon? De har också en historia. Som tonåring ville Sweeney bråka med killarna på hennes dojon, där hon var den enda tjejen som tränade. “Så, jag fick helt rosa allt – omslag, handskar, munskydd, allt – för när du går in i ringen som en tjej i rosa, är killarna som “vad som helst”, sa hon till Porter förra året. “Men sedan, när du kan sparka dem i röv är det den bästa känslan någonsin.” Ikon beteende.

Det är svårt att inte bli inspirerad av utdraget av Sweeneys träningspass, men om du inte är helt redo att börja kasta folk i strypgrepp på mattan, finns det massor av nybörjarvänliga, fighting-inspirerade träningspass med samma intensitet och kraftfulla energi . Vi rekommenderar detta 35-minuters kickboxningspass eller detta snabba 10-minuters boxningshopp-rep-träning till en början – kanalisera din inre Sydney Sweeney och få slag (rosa boxningshandskar är valfria, men alltid uppmuntrade).

Leave a Comment