“The Crank” säger att guvernören borde ta träningsutmaningen | sporter

GUVERNÖREN Ralph DLG Torres sa förra veckan att han skulle arbeta mot en hälsosammare och mer aktiv livsstil.

UFC-fightern Frank “The Crank” Camacho sa att han välkomnar guvernörens tillkännagivande och hoppas att Torres tar en “träningsutmaning”.

Camacho sa att guvernörens uttalande överraskade honom. “Han betonade vikten av hälsa och välbefinnande. För att vara ärlig följer jag inte riktigt politik, och jag ser inte öga mot öga med guvernör Torres om vissa saker, men det här här är något jag helt och fullt står bakom. Varför? För att hälsa och välmående fungerar. Och de åtgärdas äntligen på högsta nivå.”

Men, tillade han, “har du vad som krävs för att engagera dig fullt ut? Detta är en livsstilsförändring. Det finns ett talesätt som säger: ‘Innan du förstår någon helt måste du gå en mil i deras skor.’ jag utmanar [the governor] att inte bara gå en mil, utan springa 3,2 mil senast den 14 maj… Jag vill att du ska få en riktigt god smak…av hälsa och välbefinnande och hur det verkligen känns. Kan du föregå med gott exempel? Vad säger du?”

Camacho sa att en hälsosam livsstil räddade hans liv när han fick Covid-19 inte en utan två gånger.

“Jag tror att eftersom jag var i riktigt bra form, och åt hälsosamt, drack mycket vatten och hade låga stressnivåer, var det mesta jag fick av Covid en rinnande näsa och förlust av smak och lukt,” sa han. “Andra gången jag fick det, vilket var nyligen, var jag nere i ungefär ett dygn. Jag fick feber och huvudvärk, och dagen efter kunde jag göra trädgårdsarbete. Jag är sårad över att Covid inte har slagit mig hårt.”

Camacho tillade, “Träning, hälsa och välbefinnande kommer inte bara att hjälpa dig och dina nära och kära med Covid utan med alla andra sjukdomar som vårt folk lider av: diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, etc.”

Camacho sa att han är “super exalterad” över guvernörens budskap om vikten av fitness och hälsa.

“Äntligen är det någon i toppen som prioriterar fitness, hälsa och välmående. Jag lever det varje dag. Jag får erfarenheten och de enorma fördelarna av det. Och jag skulle älska att alla i CNMI skulle uppleva dessa fördelar.

“För [the governor] För att förstå varför jag står för hälsa och välbefinnande så mycket bör han dyka med huvudet först i det och ändra sin livsstil för att skörda frukterna. Jag är övertygad om att guvernören också kan ha en anständig 5k tid. Jag vet att guvernören kan göra det. Han har förmågan att göra en positiv skillnad i människors liv genom detta. Om han binder sig vet jag att många andra också kommer att göra det. Det är därför jag är så exalterad och jag utmanar honom att se om han verkligen har vad som krävs!”

.

Leave a Comment