5 träningslektioner att lära av Alia Bhatt

Pilates har blivit krönt till en av den mest mångsidiga träningsformen på grund av dess mångfacetterade fördelar. Populär av kändisar för sin slanka, skulpterade estetik, har aktiviteten mycket att erbjuda – ökad kärnstyrka, förbättrad hållning, förebygger skador och ökar energinivåerna. “Själa och kroppskoordination under ett pilatespass är som meditation för mig. Om du missar ens ett slag av fokus kan allt gå helt av, säger Bhatt i ett Instagram-inlägg.

Testa träningsutmaningar

Instagram glad

Detta innehåll kan också ses på webbplatsen det kommer från.

En trend som blomstrade under nedstängningarna de senaste två åren, fitness-bootcamps är fortfarande här för att stanna tack vare virtualitet. Bhatt provade #Sohfit40daychallenge av tränaren Sohrab Khushrushahi och du kan också. Inkludera olika helkroppspass tillsammans med att äta hälsosamt – tanken är att främja konditionen på ett holistiskt sätt. I sitt Instagram-inlägg delar Bhatt hur utmaningen fick henne att göra bättre ifrån sig och skapade tillväxt.

Meditationsövning

Instagram glad

Detta innehåll kan också ses på webbplatsen det kommer från.

.

Leave a Comment