Kavinder, Rana flaggar för BJYM:s “Run for Fitness”


Kavinder, Rana flaggar för BJYM:s “Run for Fitness”

Postat på 20 februari 2022 | Författare RK Nyheter


Jammu 19 februari: Senior BJP-ledare Kavinder Gupta och Devender Singh Rana hyllade idag ungdomarnas motståndskraft när det gäller att trotsa utmaningen med pandemitider med mod och mod, i hopp om att med situationen som visar tecken på förbättring kan de fysiska aktiviteterna återupptas igen.

När de flaggade Run for Fitness-loppet, som arrangerades av Bharitya Janata Youth Morcha här i morse, betonade de vikten av fysisk aktivitet för fysisk tillväxt och mental smidighet.

Rana sa att de senaste två åren har varit riktigt dåliga tider, vilket tog vägen för fysisk aktivitet eftersom människorna tvingades stanna inomhus på grund av restriktioner. Nu när livet börjar bli det normala måste de normala aktiviteterna komma tillbaka på rätt spår med föreskrivna hälsoråd och protokoll.

Rana uppmanade människor att delta, särskilt ungdomar, i sådana här evenemang, och sa att träningen anpassar kroppen, den enda plats en människa faktiskt bor på. Han förklarade också fördelarna med att jogga för att träna och skapa en anda av kamratskap och hoppades att initiativet skulle inspirera ungdomar att gå med i sådana evenemang på ett stort sätt. Löpning håller människor väl till pass eftersom det här är tillfället att ha roligt och bra tider också, tillade han.

När han talade vid tillfället, utstrålade Kavinder Gupta förtroende för att Morcha kommer att kanalisera ungdomsenergierna mot positiva strävanden så att de kan spela sin användbara roll i nationsbygget.

Gupta sa att händelserna som dessa kommer att inspirera ungdomar att ingjuta en anda av kamratskap, broderskap och idrottsmannaskap.

“Låt oss insupa budskapet och uppskatta vikten av träningspromenaderna”, sa han till deltagarna och önskade dem goda tider under sådana speciella evenemang. Han sa att det är ett spännande experiment att titta på själva aktiviteten.

Herr Gupta uppskattade BJYM för att ha organiserat evenemanget, som han beskrev som ett avgörande ögonblick för att främja träningskulturen.

Framträdande bland de närvarande i träningsevenemanget inkluderade Vinay Gupta, distriktspresident Jammu, Bharat Bhushan, Mandals president, Mr. Baldev Singh Baloria, Corporator, Arun Dev Singh Jamwal, Raghav Arora, Upmaniyu Sharma och andra.

.

Leave a Comment