Bästa stället att köpa träningsutrustning |

Vinnare: Better Body Fitness of Montana, Inc.

750 W. Custer Ave. Nästa 2

Better Body Fitness of Montana är ett lokalt ägt företag som stolt betjänar Montana och Northern Wyoming sedan 2000. De har ett energiskt team av experter som hjälper dig eller ditt företag att ta bort besväret med att välja, köpa, installera och reparera fitnessutrustning av högsta kvalitet . Showroomet på Better Body Fitness har all den senaste hem- och kommersiella träningsutrustningen samt ett stort urval av begagnad och konsignerad utrustning. Utöver försäljning och service tillhandahåller Better Body Fitness professionella konsulttjänster och CAD-ritningar med utrustningslayout. Det som skiljer Better Body Fitness åt är att de fokuserar på kvalitetsträningsutrustning med ett urval av högkvalitativa, beprövade varumärken som inkluderar Precor, Matrix, Cybex, Octane, True, Hoist, TuffStuff, FreeMotion, Spirit, Vision Fitness, Echelon, NuStep och vridmoment.

Favorit: Play It Again Sports Helena

.

Leave a Comment