TeamUp kommer att vara värd för gratis coachningssession online för fitnessföretagare för att hjälpa till med tillväxt

TeamUp – en leverantör av programvara för gymhantering – är värd för ett gratis onlineevenemang “Unlock Your Business Potential Coaching Session” den 18th Februari, ledd av TeamUps Tim Green och Fitness Business Development Academys Nicky Sehgal.

COVID-19 har gjort att växa ett företag till en mycket svårare utmaning än vad det redan är. Med företagsägare som kämpar för att överleva pandemins nedstängningar, har tillväxt och utveckling inom områden som ekonomi, människor och system lagts på lågor.

2022 är en ny möjlighet för ägare att frigöra sin affärspotential och denna interaktiva coachningssession syftar till att hjälpa till att kickstarta affärstillväxt genom att lära sig hur man övervinner grundläggande affärsblockerare.

Coachningssessionen kommer att utforska:

  • Hur du identifierar var ditt företag befinner sig för närvarande
  • Hur man ökar lönsamheten 2022 steg för steg
  • Hur man förbättrar delegeringen av admin för att frigöra tid
  • Hur man omarbetar konkurrensen och fokuserar på intern tillväxt
  • Varför investera i din personal och ledning kommer att hjälpa dig att bli mer framgångsrik

Deltagarna kommer att få lämpliga strategier för att hjälpa till att avblockera dessa grundläggande hinder och fallstudieexempel från företagsägare som använder TeamUp och FBDA för att hantera och växa sina företag i år.

Vem denna coachningssession är till för:
Ambitiösa företagare, på väg mot framgång, som vill bättre hantera komplexiteten i sin verksamhet och frigöra sin potential att växa och öka intäkter och vinster.

Om värdarna:
Tim Green är marknadschef för TeamUp, ett rekommenderat träningssystem för gym, studior och personliga tränare. Med över 20 års erfarenhet av marknadsföring och 10 år av att hjälpa fitnessföretagare att driva sina företag, har han ett unikt perspektiv på hur man kan nå framgång och frodas i den ständigt föränderliga fitnessbranschen.

Nicky Sehgal är en expert affärscoach och ägare av Fitness Business Development Academy, en coachnings- och träningsorganisation med uppdraget att hjälpa tränare och coacher att skapa lönsamma fitnessföretag som arbetar för dem.

Varför du bör delta i denna coachningssession:
TeamUp noterar att “att be om hjälp är ett av de största problemen företagare brottas med. Pandemin har fått alla att känna sig isolerade, utbrända och med förlust för idégenerering. Även med rätt system och verktyg till sitt förfogande har den hotande rädslan för att bli nedsparkad gjort det allt svårare att fokusera på något annat än underhåll.

“Under den timme du går med oss ​​och även efter att vi är klara, kommer vi att vara det stöd och uppmuntran du behöver för att fokusera på att ta ditt företag till nästa nivå. Inte bara kommer du att lämna den här sessionen med en bättre förståelse för hur du framgångsrikt kan växa inom affärsutvecklingens kärnområden utan också med de verktyg och resurser du behöver för att frigöra din affärspotential.”

Kostnad: Detta webbseminarium är kostnadsfritt. Allt du behöver göra är att registrera dig.
Datum/tid: 18th Februari 2022, kl. 14.00 GMT / 09.00 EST
Registrera gratis

relaterade artiklar

18 november 2021 – TeamUp delar med sig av sina 2022 framväxande fitnesstrender

5 oktober 2021 – TeamUp lanserar gratis minimarknadsföringskurs online

5 augusti 2021 – TeamUp lanserar en ny funktion för möten för personliga tränare

4 april 2021 – TeamUp lanserar nytt On Demand-bibliotek för sina kunder

29 december 2020 – TeamUp delar med sig av insikter om åtkomst och leverans av fitnessklasser 2021


Stöd vår branschnyhetstjänst
Vi hoppas att du uppskattar nyheterna som vi publicerar så när du är här kan vi be om ditt stöd?

Som en oberoende utgivare behöver vi läsarstöd för vår branschnyhetsinsamling så be att – om du inte redan gör det – att du backar oss genom att prenumerera på den tryckta Australasian Leisure Management tidningen och/eller våra onlinenyheter.

Klicka här för att se våra prenumerationsalternativ.

Leave a Comment