Skaffa en av våra favoritkonditionscyklar till ett superlågt pris

Rekommendationer väljs oberoende av Revieweds redaktörer. Köp du gör via våra länkar kan ge oss en provision.

Att komma i form kan vara dyrt, men det behöver inte vara det. Faktum är att just nu den bästa grundläggande motionscykeln vi har testat, Schwinn IC4, är till försäljning så lågt som den någonsin varit på Amazon. Det betyder att du kan få en solid hemmamaskin för under $700.

Få erbjudanden och shoppingråd levererade direkt till din telefon. Registrera dig för SMS-varningar från experterna på Reviewed.

Amazon har för närvarande cykeln till försäljning för 699,99 $ – en rabatt på 42 % från listpriset på 1 199 $ och 100 $ billigare till och med än de senaste månadernas försäljningspris på 800 $. (Du kan också hitta den här modellen på Best Buy för samma låga pris, och den finns att beställa online för avhämtning i utvalda butiker.)

Presidentens dag: Handla de bästa erbjudandena på madrasser, möbler och allt däremellan

Leveranstjänster för måltidspaket: Spara avhämtning till trottoarkanten med dessa märken för att kolla in

När vi testade IC4 var vi imponerade över hur tyst den gick och hur väl dess Bluetooth-teknik var ansluten till smarta enheter och fitnessappar – vår testare kunde ansluta sin iPhone XS till cykeln och sedan till en 32-tums TV för att streama sessioner från Peloton. Hon kallade cykeln robust och stabil med en mjuk gång, och beskrev cykeln som lätt att justera, med U-formade styre som låter dig hitta precis rätt grepp. Den enda stora nackdelen vi hittade med IC4 är dess cykelsäte, som vår testare fann vara mycket fast.

IC4 har en bakgrundsbelyst LCD-konsol i fullfärg, fotpedaler med dubbla länkar med tåhållare eller klämmor och ett par hantlar på tre kilo. Köpare får också ett gratis ettårigt medlemskap i JRNY fitnessprogram som bedömer din konditionsnivå när du är på cykeln, skapar dagliga adaptiva träningspass som anpassar sig till dina framsteg och ger feedback som är tänkt att vägleda dig genom dina träningspass.

Om du letar efter en robust, grundläggande motionscykel för hemmabruk tycker vi att Schwinn IC4 är ett utmärkt alternativ – och till det här priset är det en stjäla. Var noga med att få poängen för detta väsentliga träningspass innan den här affären slår ut.

Det finns mer varifrån den här affären kom. Registrera dig för Reviewed’s Perks and Rec-nyhetsbrev så kommer vi att fortsätta varje söndag till fredag.

Produktexperterna på Recenserad har alla dina shoppingbehov täckta. Följ Recenserad på Facebook, Twitter, Instagram, Tick ​​tack guld- Blädderblock för de senaste erbjudandena, produktrecensioner och mer.

Priserna var korrekta när den här artikeln publicerades men kan ändras med tiden.

Leave a Comment