Hur man synkroniserar träningsdata från Samsung Health med Google Fit 2022 Tips

Den här handledningen handlar om hur du synkroniserar träningsdata från Samsung Health till Google Fit. Vi kommer att göra vårt bästa så att du förstår den här guiden. Jag hoppas att du gillar den här bloggen Hur man synkroniserar träningsdata från Samsung Health till Google Fit. Om ditt svar är ja, vänligen dela efter att ha läst detta.

Kontrollera hur du synkroniserar träningsdata från Samsung Health till Google Fit

Bärbara kläder erbjuder flera fördelar. En är att spåra din kondition, och att veta hur du synkroniserar ditt träningsband med Google Fit är ett bra sätt att lägga all din information i en lättillgänglig app. Googles hälso- och träningsplattform kan ansluta till några av de bästa fitness-smartklockorna på marknaden, vilket säkerställer att oavsett vilket märke du föredrar, har du en gemensam plats för dina träningsdata. Låt oss ansluta ditt träningsband eller smartklocka till Google Fit.

Officiellt synkroniserar Samsungs smartklockor endast data med Samsung Health och inte med Google Fit, men tack vare en tredjepartsapp som heter Health Sync är det möjligt att synkronisera data från Samsung Health med Google Fit. Medan klockor som Samsung Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 3 och Galaxy Watch Active 2 främst använder Samsung Health-appen för att spåra träningsdata, kan de också ansluta till Google Fit.

Hur man synkroniserar Samsung Health Data med Google Fit

Det finns en lösning för Samsung Health att synkronisera din data med Google Fit. Faktum är att du till och med kan låta Google Fit synkronisera din data med Samsung Health om det är det du vill göra. Det är hur:

Se till att du har konfigurerat Samsung Health och Google Fit på din enhet innan du fortsätter med stegen nedan.

  • Gå över till Play Butik och ladda ner Health Sync på din Android-enhet. När du öppnar appen för första gången blir du ombedd att ansluta ditt Google Fit-konto till Health Sync.
  • När ditt Google Fit-konto är anslutet måste du bestämma om du vill att din Samsung Health-data ska synkroniseras med Google Fit eller vice versa. Om du vill att Samsung Health-data ska synkroniseras med Google Fit, se till att steg- och aktivitetsspårning är inaktiverade i Google Fit. Annars kommer detta att leda till en datakonflikt.
  • Nu kan du välja vilken data du vill synkronisera från Samsung Health till Google Fit. Detta inkluderar steg, puls, vikt, sömn och dina aktiviteter. Som standard synkroniserar Health Sync dina data 4 gånger per timme, även om du kan öka eller minska timsynkroniseringarna upp till 6 gånger per timme.

Om du synkroniserar din Google Fit-data till Samsung Health, se till att kontrollera din “HealthSync”-stegdata i Samsung Health.

Health Sync är helt gratis att använda den första veckan, men efter det måste du prenumerera på appen eller köpa den mot en engångsavgift.

Slutord: Hur man synkroniserar träningsdata från Samsung Health till Google Fit

Jag hoppas att du förstår den här artikeln Hur man synkroniserar träningsdata från Samsung Health till Google Fit, om ditt svar är nej kan du fråga vad som helst via kontaktforumsektionen relaterat till den här artikeln. Och om ditt svar är ja, vänligen dela den här artikeln med din familj och vänner.

Leave a Comment