Daniel Craigs tränare delar med sig av träningshemligheter som du faktiskt kan använda

“Det är inte en väldigt seriös vetenskapsmanual, men det är en seriös motivationsmanual,” sa Waterson och förklarade sitt tillvägagångssätt för att dela med sig av sina knep inom branschen, som inkluderade att detaljera de mer relaterbara aspekterna av dessa skådespelares träningsresor. Craig, till exempel, jobbade av sig hela veckan men fick sedan njuta av helgens pints.

“Ärligheten i det är att någon annan inte kan göra det för dig, försäljarna, milen,” experten (som kanske inte kan göra det för du men tränar vanligtvis precis bredvid sina klienter) sa. “Jag är bara där för att motivera, även om många skådespelare är så mycket motiverade, spenderar jag mycket av min tid på att försöka demotiveradsom “Snälla, lyssna, ta en vila, ställ upp fötterna och ta en öl.”

Till exempel när du får Tom Hiddlestonen rugbyspelare och längdåkningslöpare tidigare år, i extra-buff form för Kong: Skull Islandminns Waterson, “Jag försöker säga, ‘Tom, snälla sluta göra alla milen, du har en film att göra!”

Leave a Comment