Allu Arjun avslöjar sin träningshemlighet och delar med sig av några tips

Telugu-superstjärnan Allu Arjun ropas ofta som den mest energiska skådespelaren i södra Indien. Dubbade versioner av hans filmer som “Arya” och “Bunny” blev supersuccéer i Kerala när Malayalis inte var bekanta med Telugu-filmen.

Nu kallas han kärleksfullt “Mallu” Arjun av sina fans i Kerala. Allu har återigen imponerat publiken med sitt massframträdande i den senaste storfilmen “Pushpa: The Rise”. Hans otroliga energi och kondition var särskilt märkbar. Allu, som förvånar publiken med sina fantastiska danssteg, kompromissar aldrig med sin kondition. Här är hemligheten bakom Allus kondition och hans energiska personlighet.

45 minuters jogging
Allu börjar sin dag med denna kraftfulla joggingövning. I en intervju nyligen hade Allu avslöjat att han njuter av en bra löprunda varje morgon. Hans joggingpass varar vanligtvis i 45 minuter till en timme.

hårt arbete
Hårt arbete och konsistens är nyckeln till att upprätthålla en frisk själ och kropp. Allu ser till att inkludera sex till åtta träningspass i veckan i sina scheman. När han känner sig lat, skulle han minska det till tre eller fyra sessioner.

Gymnastik
Det är en form av träning med sin egen kroppsvikt och inte någon annan utrustning. Armhävningar, pull ups, chin ups, dips, hopp, knäböj, crunches och hopprep är några av de populära calisthenic övningarna. Allu är enligt uppgift ett fan av sådana träningspass och inkluderar dem regelbundet i sina pass.

Cykling
Allu tycker om att skapa variation i sina träningspass för att göra dem roliga och roliga. Så ibland väljer han att cykla för att hålla kroppen i form.

Vegetarisk kost
Bra och hälsosam mat krävs också för att hålla en vältränad kropp. Förutom strikt träning följer Allu en hälsosam och hälsosam kost som innehåller massor av färsk frukt och grönsaker. Han njuter av en chokladkaka varje dag för att stilla sitt sötsuget.

.

Leave a Comment