Sugar Cosmetics-chefen Vineeta Singh ger träningsmål på Instagram; Fem gånger imponerade hennes träningspass på följare

Fitnessentusiaster vänder sig nu till Vineeta Singh för inspiration – en fru, mamma, VD för ett ledande kosmetikamärke och löpare – och hennes Instagramprofil är en karneval av motivation för alla följare.&nbsp | &nbspFotokredit:&nbspInstagram

Viktiga höjdpunkter

  • Sugar Cosmetics VD Vineeta Singh – en alumn från IIT Madras och IIM Ahmedabad, som gjorde sitt varumärke till ett företag på 500 crore Rs inom mindre än sju år efter starten, är också en fitnessentusiast.
  • För år sedan, när hon var 23, skapade hon rubriker för att vara den första och yngsta akademiker från B-skolan som tackade nej till ett jobberbjudande på 1 crore Rs från en global investeringsbank för att börja leva entreprenörsdrömmen.
  • I en kryptisk video, där hon kan ses utföra burpees, skrev hon om kärlek-hat-förhållandet med den här övningen.

Nya Delhi: Shark Tank India, en tv-dokusåpa med ledande entreprenörer från banbrytande nystartade företag som finansierar nya företag, är den mest populära showen för närvarande. Oavsett om det är ungdomars nya och innovativa affärsidéer eller affärslektionerna som delas av Sharks – från BoATs medgrundare Aman Gupta till Emcure Pharmaceuticals verkställande direktör Namita Thapar till Sugar Cosmetics VD Vineeta Singh och LensKart medgrundare Peush Bansal för att nämna några – den här showen har blivit populär på nolltid.

Å ena sidan, där fansen var upptagna med att ta anteckningar från Sharks lektioner, fanns det andra som hämtade inspiration från några toppbossar som inte bara klarade “B”-spelet utan också lyckades hålla sig i form och fantastiska mitt i allt. Ja, vi pratar om Sugar Cosmetics-chefen Vineeta Singh – en alumn från IIT Madras och IIM Ahmedabad, som gjorde sitt varumärke till ett företag på 500 crore Rs inom mindre än sju år efter starten, är också en fitnessentusiast.

För år sedan, när hon var 23, skapade hon rubriker för att vara den första och yngsta akademiker från B-skolan som tackade nej till ett jobberbjudande på 1 crore Rs från en global investeringsbank för att börja leva entreprenörsdrömmen. Men fitnessentusiaster vänder sig nu till Vineeta Singh för inspiration – en fru, mamma, VD för ett ledande kosmetikmärke och löpare – och hennes Instagramprofil är en karneval av motivation för alla följare.

Dessutom, en cyklist och simmare, Mrs Singh 2013 hedrades med Comrades Back-to-Back-medaljer för att ha genomfört Up and Down Runs (89 km) vid världens största ultramaraton i Sydafrika. Med det sagt vände vi oss till toppchefens sociala medier för att få lite passpiration. Ta en titt på hennes topp 5 mest fantastiska fitnessinlägg som vi helt enkelt inte kan få nog av.

Den med Mumbai Marathon: Ett serieinlägg med fyra bilder, den här är en återgång till tiden då Sugar Cosmetics-chefen var gravid i sex månader. En evig Mumbai Marathon-deltagare, med det här inlägget syftade toppchefen till att påminna följare om att man aldrig får låta någon berätta för dem att han eller hon inte kan göra en viss sak – även om det är att springa ett maraton under graviditetens andra trimester .

Racing in i 2022: I en video på Instagram Reel kan Vineeta Singh ses springa på en gata och lyssna på musik. Hon gjorde ett ironiskt samband mellan träning och pandemin och skrev: “När du vill tävla in i 2022, men viruset dödar ditt momentum – igen! HÅLL FAST VAR STARK! Vi kommer att klara det här tillsammans igen!”

Poserar med hantlar: I det här inlägget omfamnade 37-åringen att armhävningar och armhävningar inte är hennes grej; ändå låter hon inte de två komma i hennes väg till fitness. Hon skrev, “Jag kommer inte att låta det faktum att jag inte kan göra en enda riktig form pushup/pullup komma i vägen för att böja på grammet! Livet är för kort för att slösa bort att vänta på “någon gång” eller “perfektion”! Dags att börja leva våra bästa liv med vad vi än har! Var kvinnan/mannen i arenan.”

Den vid Zürichsjön: När hon är ute och springer på morgonen ser Sugar Cosmetics VD till att tillryggalägga en imponerande distans i bra tempo. I ett av sina Instagram-inlägg nämnde hon den tillryggalagda sträckan och tempot i hennes sjö Zürich-löpning.

Kärlek-hat-förhållandet med burpees: Låt oss erkänna det, burpees är inte ett favoritpass för någon, och det verkar vara fallet med Sugar Cosmetics-chefen också. I en kryptisk video, där hon kan ses utföra burpees, skrev hon om kärlek-hat-förhållandet med den här övningen. “Mitt kärlek-hat-förhållande med burpees! Absolut älskar dem utan armhävningar och HATAR dem med (den videon kommer aldrig att delas.”

Friskrivningsklausul: Tips och förslag som nämns i artikeln är endast i allmänna informationssyfte och ska inte tolkas som professionell medicinsk rådgivning. Rådgör alltid med din läkare eller en dietist innan du påbörjar ett träningsprogram eller gör några ändringar i din kost.

Leave a Comment