“Safe Fun-Fit at the Bayfront” återvänder med gratis träningspass i helgen

CORPUS CHRISTI, TX – Det är dags att ta det ut och röra på sig! Nå dina “röra mer”-mål genom att delta i de veckovisa “Safe Fun-Fit at the Bayfront” kostnadsfria hälsoaktiviteter. Häng med oss ​​denna lördag den 12 februari 2022. Alla deltagare får ett hålkort att spela in varje lördag som besöks. Ett ifyllt hålkort är berättigat till ett pris.

En ny klass denna månad! “Back to Basics Fitness” är en modern holistisk träningsklass som involverar funktionella rörelser. Målen och fördelarna med denna klass är att hjälpa en att förbättra rörlighet, stabilitet, balans, mental hälsa och välbefinnande samtidigt som man bränner kalorier och stärker musklerna på samma gång. Alla konditionsnivåer är välkomna – ändringar tillgängliga.

Fitness Lane rutten börjar längs strandvallen vid The Water’s Edge, norrgående, mot American Bank Center med vändningen strax före ingången till pråmdockan. Gå, jogga, spring eller cykla längs evenemangets utsedda 1,5 mil långa träningsbana (enkel väg). Vår samhällspartner, HEB, tillhandahåller frukt och vatten till alla deltagare.

I samordning med Victor Betancourt från VFit Productions och stadens Parks & Recreation Department, kommer staden att erbjuda “Safe Fun-Fit at the Bayfront” tränings- och hälsoevenemang för åtta år och äldre, av alla förmågor och färdighetsnivåer, på lördagar från 8. am – 11 am vid The Water’s Edge, 402 S. Shoreline Boulevard. “Back to Basics” Fitness, Yoga och Zumba kommer att hållas på Islanders Pavilion bredvid lekplatsen. Klassschemat finns tillgängligt online.

Registrera online för träningsklasser på www.cctexas.com/safefunfit. Klassen är begränsad till 30 deltagare per klass. Deltagarna uppmanas att ta med sin egen yogamatta och vatten, vid behov, för sitt träningspass.

Allmänheten är också inbjuden att ge feedback och förslag på “Safe Fun-Fit at the Bayfront” genom att delta i den korta onlineundersökningen https://www.surveymonkey.com/r/5NWBLF2, öppen nu till och med 28 februari 2022.

Rimliga anpassningar tillhandahålls på begäran och i enlighet med Americans with Disabilities Act. För hjälp eller för att begära ett rimligt boende, ring 361-826-3460 i förväg.

Dela dina bilder med oss ​​på sociala medier på

Facebook https://www.facebook.com/SafeFunFit.CCTX/

Instagram https://www.instagram.com/safefunfit.cctx/

För mer information om Safe Fun-Fit at the Bayfront, besök www.cctexas.com/safefunfit.

Leave a Comment