Rebel House tillkännager öppning av sin tredje fitnessstudio, Rebel House i butiken

Rebel House Brand fortsätter sitt uppdrag att sätta gemenskap och välbefinnande i centrum för fitness

Rebel House, ett gemenskapscentrerat fitnessmärke i boutiquestil som erbjuder distinkta, rytmbaserade träningspass, tillkännagav idag öppnandet av sin tredje studioplats, Rebel House at The Shop. Den nya studion är strategiskt belägen under The Shop, en populär, 30 000 kvadratmeter stor arbetsyta omgiven av lägenheter och butiker i centrala Salt Lake City.

Denna öppning markerar ytterligare en milstolpe i medgrundarna Devin och Nina Pearsons vision att förändra berättelsen kring välbefinnande.

“Vi bygger ett fitnessvarumärke med fokus på gemenskap, anslutning och ett holistiskt förhållningssätt till välmående”, säger Nina Pearson. “Rebel House handlar om upplevelsen du har från det ögonblick du går in genom dörren. Vi är så glada över att fortsätta att växa Rebels varumärke och community med öppnandet av vår tredje studio!”

Alla medlemmar i samhället är inbjudna till öppet hus och cocktailtimmen idag från 17.00 till 20.00 för en genomgång av anläggningen. Som en del av öppningen driver Rebel House en korskampanj med The Shop där de första 50 personerna som köper ett fyra månaders medlemskap får den första månaden gratis på båda ställena. Dessutom kommer “The Shop Founders Pass” endast att erbjudas på den här platsen för 129 USD per månad för ett fyra månader långt engagemang för de första 100 medlemmarna, vilket inkluderar 20 klasser per månad, gratis uthyrning och andra rabatterade förmåner.

Imorgon, den 5 februari, kommer den första kursdagen att markeras på Rebels nya plats.

The Pearsons öppnade den första Rebel House-studion med uppdraget att skapa en välkomnande och bemyndigande miljö som ger möjlighet för studenter, med smeknamnet “rebeller”, att driva sig själva till sitt personliga bästa. Instruktörer, som lärs betona mentalt och fysiskt välbefinnande, inte fysiskt utseende, uppmuntras att tillföra kreativitet och autenticitet till sina klasser, övergripande tillvägagångssätt och skapande av spellistor. Där många gym och gruppträningsupplevelser har musik i bakgrunden, sätter Rebel House musiken i framkant och bygger varje klass runt den.

“Vi kommer inte från en fitnessbakgrund,” sa Devin Pearson. “Varifrån vi däremot kommer är att veta hur det känns att sakna gemenskap i våra liv. När vi skapade Rebel House ville vi ha en plats där människor känner att de hör hemma, där de är en del av en stam. Vi kommer att fortsätta bygga vårt varumärke avsiktligt och hållbart, föra Rebel House till fler stadsdelar och växa Rebelfamiljen.”

Rebel House at The Shop kommer också att introducera ett nytt erbjudande på denna plats, Rebel Run – en rytmbaserad intervallklass som kommer att kombinera löpning och styrketräning utöver deras tre flaggskeppsklasser: Rebel Ride; Rebell Riot; och Rebel Rehab.

För mer information, besök www.rebel-house.com eller kontakta oss på Instagram @_rebelhouse.

Om Rebel House

Rebel House är ett gemenskapscentrerat fitnessmärke i boutiquestil som erbjuder distinkta, rytmbaserade träningspass. På Rebel har medlemmarna möjlighet att välja Rebel Ride – en rytmbaserad inomhuscykelklass, Rebel Riot – ett boxningsinspirerat HIIT-pass, Rebel Run – en rytmbaserad löp- och styrkelyftsklass eller Rebel Rehab – infraröduppvärmd yogaklasser som återställer ditt sinne och din kropp. Alla klasser leds av expertinstruktörer som coachar medlemmar genom energigivande 45-minuters och 60-minuters träningspass utformade för att utmana och inspirera sinne och kropp. För mer information besök www.rebel-house.com/ eller på Instagram @_rebelhouse.

Leave a Comment