Susanne Khan delar med sig av sin träningsrutin. Hrithik Roshan hejar på henne | Hälsa

För en dag sedan gav Sussanne oss en glimt av hur hennes axeldag ser ut och det ger oss stora mål om hur vi ska träna den del av kroppen som var menad att bära allt – som Sussanne sa.

Susanne Khan älskar allt om fitness. Susanne, som är inredare till yrket, missar aldrig sin gymrutin. Susanne menar att ingen ursäkt är tillräckligt bra för att inte ta konditionen på allvar. Inredarens Instagram-profil är fylld med bilder och videor på henne själv som är engagerad i flera träningsrutiner. Från acing box jumps till dräpande armhävningar med variationer, det finns inget stopp för Susanne.


Inredningsarkitekten testades nyligen positivt för covid och var tvungen att ta en paus från sin träningsrutin. Men för några dagar sedan delade Susanne en video på sig själv, där hon kan ses demonstrera träningsrutin i bestläge, direkt efter att hon återhämtat sig från covid. Sussane är tillbaka till fitness med en ny entusiasm efter covid och hon dräpar varje dag med djurflödesträning.

LÄS ÄVEN: Susanne Khan spikar boxhopp, kommer tillbaka på rätt spår efter att ha besegrat Covid-19

För en dag sedan gav Sussanne oss en glimt av hur hennes axeldag ser ut och det ger oss stora mål om hur vi ska träna den del av kroppen som var menad att bära allt – som Sussanne sa. I videon kan Susanne, med ryggen mot kameran, ses träna i bestläge. Inredningsdesignern kan ses acing pullups upprepade gånger. “Vad vi sår, så ska vi skörda. Note to Self. Dessa axlar var avsedda för att bära allt. Så gör det bara”, skrev Sussanne. Det första jublet för hennes träningsrutin kom från ingen mindre än hennes exman Hrithik Roshan som kom förbi för att kommentera, “Bra gjort.”


Pullups kommer med flera hälsofördelar för kroppen. Det hjälper till att stärka en rad muskler i överkroppen, främst armar, axlar och ryggmusklerna. Det hjälper också till att förbättra greppstyrkan och förbättra kroppsstyrkan och konditionsnivån. Det hjälper också till att utveckla bentätheten, vilket förbättrar den övergripande fysiska styrkan. Pullups, när den utförs varje dag, hjälper till att förbättra den mentala styrkan också..

Leave a Comment