säker, sund och kondition speciellt för dig

Klab Conti: säker, sund och kondition speciellt för dig

TF x

3 februari 2022 – 10:13

Klab Conti har länge varit ett ledande ljus på Florens fitnessscen, men nu har det arvsdränkta navet ökat sitt spel med betryggande säkerhetsåtgärder och år helt nytt luftningssystem.

Huvudgymplan med säkert avstånd mellan maskiner på centrala Florens fitnesscenter Klab Conti

På Klab hittar du något du älskar som är i synk med din egen idé om fitness.

Ett hopp, hoppa och hoppa från Duomo, chefen för Klab Conti komplimangerar sina kunder för deras utfall och löptider. ”Jag kommer ihåg allas namn, så att de känner sig speciella och välkomna här. Vi vill att Klab ska kännas som en idrottsförening med den allra bästa kundservicen, för att ge människor en känsla av tillhörighet oavsett om de tränar, kopplar av i spaet eller tar en drink i baren.” Professionalismen upptäcks i det ögonblick du kliver av den florentinska pietra serena bakgatan in i den eleganta entrén som delas med det intilliggande femstjärniga systerhotellet Firenze Number Nine.

En gråbågig korridor leder till ett loungeliknande utrymme med fresker av papegojor och palmer som ger en inspirerande miljö för din gymtid. Naturligt ljus genomsyrar det centrala loftet när instruktörer interagerar naturligt med Klab-medlemmar och ger ovärderliga tips om återhämtningstider och användbara korrigerande åtgärder. En maximal kapacitet på 46 personer på gymplanet stöds av det faktum att den senaste generationen Artis Technogym Maskinerna är placerade med minst två meters mellanrum och rengörs efter användning. Flykten från dessa tiders psykologiska påfrestningar kommer också genom att logga in på maskinen, komma åt Wi-Fi för streamingtjänster och hålla ditt sinne i form (eller, vid behov, ta ett samtal eller två medan du tränar under dagen). En öppen trappa snurrar upp till den speglade fitnessstudion, där små grupper entusiastiskt tar sig an aerobicslopp, sessioner med muskelton samt funktionell träning och holistiska kurser som yoga och pilates. Det sägs att en aktuell favorit uppe på översta våningen på Klab Conti är Technogym bänkår all-inclusive funktionell träningssats som garanterar en helkroppsträning.stretching rum lugnar muskelgrupper före eller efter träning, medan viktområde är utrustad med allt du behöver för att bygga kärnstyrka samtidigt som du håller dig på säkert avstånd från andra lyftare.

Beläget i ett fantastiskt 1400-talspalats som en gång ägdes av familjen Strozzi, kan du särskilt känna känslan av historia på Klab Conti under de imponerande bevarade tegelvalven i spaet. Tillgång till spa är för närvarande begränsad till endast sju personer åt gången, vilket lyfter en exklusiv upplevelse till sublim status i det arvsdränkta bastu, ångbad och bubbelpool. Nyligen genomförda restaureringar avslöjade en brunn från 1400-talet som konservativt har omvandlats till en avkopplande färgterapidusch.

Stoltheten och glädjen hos Klab Conti kommer i form av en helt nytt luftbehandlingssystem att andra fitnesscenter är skyldiga att avundas. Placerad några centimeter från träningsutrymmena på gymgolvet och i gymmet, extraheras alla virala ämnen eller bakterier omedelbart från luften inomhus med rätt effektnivå genom mikrohålsrör till en utomhusdödzon. Det är en extra garanti för säkerhet för de långvariga kunderna och nykomlingarna till denna fitnesspaladin i centrala Florens.

Klab Marignolle: För vattenälskare i de toskanska kullarna

Bara fem minuter från Porta Romana är Klab Marignolle största fitness- och hälsocenter i Florens. Inbäddat bland de gröna toskanska kullarna, är de 18 000 kvadratmeterna perfekta för alla som letar efter roliga och sociala stunder samtidigt som de fokuserar på välbefinnande för kropp och själ. Faciliteterna inkluderar ett rymligt spa, privat inomhusparkering och ett inomhusutrymme med ett kafé och matställe. Te två inomhuspooler är höjdpunkten i Klab Marignolle, där den vattensäkra kan simma eller delta i vattenfitnesskurser övervakade av kvalificerade instruktörer från det italienska simförbundet. Vinnare av silvermedalj vid Paralympiska spelen i Tokyo 2020, Simone Ciuli leder Klab Marignolles konkurrenskraftiga och Klab Nuoto Master-lag, tillsammans med Antonio Fantin, Simone Barlaam och Stefano Raimondi.

Gymmedlemskap på Klab

Flexibla medlemskapårs-, tremånaders-, månads-, vecko- eller till och med dagspassär alla tillgängliga på Klab Conti, vilket gör det till det idealiska alternativet för långtids- eller medellångtidsboende och de i Florens för affärer eller nöjen. Studenter kan få ut det mesta av Klab Conti-specialpriset under 30 år (6 månader all inclusive för 594 €). morgonfåglar kan komma åt faciliteterna mellan kl. 07.00 och 13.10 och eftermiddagsdjur mellan 14.00 och 18.10 för 800 €/år, plus 75 € registreringsavgift. Flexibiliteten hos tvåcentret CONTI + MARIGNOLLE medlemskap innebär att du kan använda både stadens och landets faciliteter, inklusive gym, gym, pooler och spa, för 1 200 euro/år + 75 euro registreringsavgift.

KLAB Conti

Via dei Conti 9, Florens

KLAB Marignolle

Via del Ferrone 5, Florens

TA MED EN VÄNKAMPANJ för en tvåtimmarsupplevelse på Klab Conti eller 7 dagar på Klab Marignolle. För mer information, gå in i receptionen på något av fitnesscentret.

Leave a Comment