Sussanne Khan sätter upp massiva träningsmål i nya träningsvideor; se

Sussanne Khan är inte ny inom fitness – hennes sociala medier har massor av dedikerade inlägg där hon ses göra olika typer av övningar att svettas. Tvåbarnsmamman har en avundsvärd kropp och hon ser till att hennes fans vet exakt vad hon gör för att uppnå och bibehålla den, genom att sätta på plats träningsmål längs vägen.

I en av hennes senaste Instagram-videor sågs till exempel inredningsdesignern – som testade Covid-positiv tidigare denna månad – återfå sin styrka och göra boxhopp.

Vid 10-tiden på en måndagsmorgon sågs Sussanne – klädd i sina sportkläder – boxas i 30 sekunder hemma. Hans bedårande husdjurshund höll honom sällskap. Kolla in det.

Som namnet antyder är box jumping i princip att hoppa flera gånger över ytan på en box (en hög nivå). Det är känt för att arbeta på dina benmuskler och stärka din kärna, bygga uthållighet och arbeta på din kardiovaskulära hälsa, samt minska magfettet.

Dessförinnan delade 42-åringen en annan video där hon gjorde stretching och sit-ups iförd en väst som vägde 8 kg, ankelband som vägde 4 kg vardera, samt sin egen kroppsvikt som är 54, kg. Totalt bar hon 70 kg på sig och arbetade med återhämtning efter Covid.

Den 11 januari skrev hon att hon, efter att ha varit fri från Covid i nästan två år, hade fått viruset.

“Den envisa varianten av Omicron har äntligen infiltrerat mitt immunförsvar. Jag testade positivt i går kväll. Var försiktig och ta hand om dig själv flitigt. Det är väldigt smittsamt”, skrev hon en spegelselfie.

📣 För fler livsstilsnyheter, följ oss vidare Instagram | Twitter | Facebook och missa inte de senaste uppdateringarna!

.

Leave a Comment