Nya träningsmaskiner för ett nytt du: den senaste träningstekniken

Nya träningsmaskiner för ett helt nytt dig: det senaste inom fitnessteknik

Nå dina träningsmål med nya träningsmaskiner för hemmabruk och träningsteknik – från smartare hantlar till en stationär cykel som simulerar knepiga ytor

Nyårskonditionsmål faller ofta förbi. Även om vissa typer av träning är beroende av att ta sig ut och gå, finns det ett säkert sätt att se till att det aldrig är långt ifrån ditt sinne: köp en utrustning som tyst dömer dig om den inte används. En stor träningsmaskin är en investering som kommer att förtära ditt samvete om den ignoreras. Här är vårt urval av avancerade träningsapparater, maskiner som ser målmedvetna och inbjudande ut, inte förtryckande och skrämmande, och som förhoppningsvis inte kommer att draperas med tvätt innan nästa månad är ute.

Träningsmaskiner och fitnessteknik

hydrow

Hydrow är en roddmaskin med en skillnad, som integrerar en 22-tums platt skärm i sin kurvformade ram. Roddmekanismen använder elektromagnetism för att skapa variabelt motstånd, samt säkerställa att träningen är nästan helt tyst. Det enda bruset kommer från högtalarna som är inbäddade i skärmen, som kan visa en mängd olika anpassade programmeringar, från individuella träningspass från företagets partners, till lugnande resor genom avlägsna vattendrag.

NOHrD SlimBeam

SlimBeam är en del av en uppsättning träningsutrustning med träram byggd av det tyska företaget WaterRower. En kabelbaserad träningsmaskin, SlimBeam kan levereras i ett antal olika naturliga träfinisher, såväl som solida färger. Designad för att monteras på väggen, innehåller den 70 kg vikter i 5 kg plattor, integrerade i ramen, med en tillhörande app som ansluter till maskinen och spårar dina träningspass.

Fleranvänd kabelmaskin, från £1 649, nohrd.com

Technogym Kinesis

Technogyms Kinesis är en mäktig utrustning, tillgänglig i antingen polerat spegelstål, svart trä eller handsytt läder, med väggstänger i amerikansk ek och fyra uppsättningar kromade, fällbara remskivor som lovar att leverera cirka 200 olika träningspass. En enkel ratt gör att du kan öka motståndet för enkel styrketräning.

NordicTrack iSelect justerbara hantlar

Trenden att göra allt smart nu gäller något traditionellt dumt. NordicTracks iFIT-hemträningssystem är en app som passar ihop med företagets utbud av löpband, cyklar och ellipstrålar. Det senaste tillskottet till sviten är denna uppsättning iSelect-vikter, “röststyrda justerbara hantlar” som är inrymda i ett motoriserat viktväljarfodral. Instruera helt enkelt din smarta assistent att öka belastningen, eller ställ in rätt vikt för en specifik övning, så kommer fodralet automatiskt att justera hantlarna till en vikt mellan 5lb och 50lb.

Och Jacob Marble Hantlar

Gå i motsatt riktning med dessa solida marmorhantlar från det mexikanska heminredningsföretaget And Jacob. Tillgängliga i tre storlekar (1,5 kg, 1 kg och 0,8 kg), de traditionellt utformade vikterna är handsnidade av massiv marmor och fungerar som eleganta pappersvikter när de inte kastas runt.

Trampa pluton

Peloton är stolt över att vara en one-stop-shop för allt som rör fitness, och kombinerar sitt högkvalitativa kit med en sammanhängande, heltäckande och grundlig uppsättning (endast prenumeration) träningsregimer som hjälper dig att få ut det bästa av dess maskiner. The Tread är företagets löpbandsprodukt, komplett med 23,8-tums skärm genom vilken du får dina instruktioner, en bred 150 cm löpbana och mätvärden, mätvärden, mätvärden, så att du kan spåra varje aspekt av det mycket moderna uppdraget, din “kondition”. resa’.

Tacx NEO Bike Smart Trainer från Garmin

Garmins stora utbud täcker hela träningsspektrumet, från maraton till vandring, cykling, fiske och till och med privatflyg. Företagets Tacx NEO Bike Smart är en stationär tränare designad för att vara tyst men inte nödvändigtvis smidig – du kan simulera cykling över kullersten och grus – tillsammans med inbyggda fläktar för att kyla ner dig. Förutom företagets egen app är den helt kompatibel med Zwift, e-cykelplattformen som är värd för regelbundna virtuella mästerskap mellan ryttare från hela världen.

Mativ Smart Mat

Smartness har undersökt praktiskt taget allt, men Mativ Smart Mat säger sig vara den första träningsmattan någonsin för att spåra din träning. Sensorer är inbäddade i ytan, som parar sig med ett Smart-band, som båda har cirka tio dagars förändring. Flexibla sensorer gör att mattan kan rullas ihop för förvaring eller ta med till lektionen, och det New York-baserade företaget har också en prenumerationstjänst för ett träningsprogram som lovar att tillgodose ett brett utbud av möjligheter.

Theragun Elit

Massagepistolen har ett ögonblick, med proffs och terapeuter som bär kraften i djup muskelbehandling. Theragun är en av de bästa, med ett solidt hölje som innehåller ett tvåtimmars batteri, en nästan tyst motor och det distinkta triangulära multigreppet för att ta sig till de svåråtkomliga platserna. Enheten har också en skärm för att visa kraften som appliceras och Theragun-appen integreras med Google Fit och Apple Health för att ge vettiga förslag om den mest lämpliga rutinen efter träningen.

Clmbr

Klättermaskiner ligger för närvarande efter cyklar och löpband när det gäller sofistikering. Clmbr vill förändra allt detta med sin nya maskin, som har designats för att integrera all teknik som har blivit standard på andra enheter – instruktörsledda klasser, full appanslutning, Alexa-integration och stålstark industriell design. Träningen den erbjuder kan verka nisch, men företaget hävdar att det engagerar “över 86 procent av kroppens muskler”, vilket ger snabbare resultat än cykling eller rodd.

§

Leave a Comment