Fitness Mill kliver upp för att vara värd för Walk for Autism

UTICA — Carbone Athletics at The Fitness Mill och The Kelberman Center samarbetar för andra året för Live 2022 Walk for Autism.

Fitness Mill, 1707 Oriskany St. W., kommer att vara huvudsponsor och värdplats för Live Walk for Autism, som kommer att äga rum lördagen den 30 april, såväl som i ett virtuellt format under hela april.

2022 Walk for Autism uppmuntrar vänner, familjemedlemmar, skolgrupper, företag och andra organisationer att samla in pengar till program och tjänster på The Kelberman Center – som tillhandahåller program och tjänster för individer och familjer som påverkas av autism.

Deltagarna kan antingen gå med i det personliga evenemanget på The Fitness Mill eller så kan de registrera sig för att gå virtuellt, välja sin egen dag i april och avstånd att gå.

Deltagare för båda promenadformaten kan besöka www.kelbermancenter.org och sedan klicka på “Events” högst upp på sidan, och därifrån kan de bilda lag och börja samla in pengar. Alla intäkter från Walk for Autism 2022 kommer att hjälpa till att ge stöd, inklusive en rad program och tjänster, för barn, vuxna och familjer med autism i det lokala samhället.

“Vi är så tacksamma för det generösa stödet från The Fitness Mill för vår Walk for Autism”, säger Tara Costello, verkställande direktör för Kelberman Center.

“Vår vandring från dag ett har alltid handlat om samhällsengagemang, att samla in pengar och förespråka acceptans för barn och vuxna med autism här i Mohawk Valley – för våra grannar, vänner och familjemedlemmar,” sa Costello.

“Att träda in som huvudsponsor för vår promenad för andra året i rad stärker vår redan blomstrande relation med The Fitness Mill, vilket förstärker det viktiga förhållandet mellan hälsa, välbefinnande och förmåga för de människor och familjer vi stödjer”, tillade hon.

Fitness Mill-ägaren Alex Carbone sa att Fitness Mill är “utöver stolta” och glada över att bli den ledande Walk for Autism-sponsorn igen för i år.

“Vi kan inte tänka oss ett bättre partnerskap och vi ser fram emot att vara värd för 2022 Walk for Autism på vår nya plats här i Utica,” sa Carbone. “Som en del av vår sponsring kommer vi att ge alla som deltar i Walk for Autism, antingen personligen här den 30 april eller praktiskt taget, ett gratis medlemskap i en månad. Vi ser fram emot Walk for Autism och att hjälpa familjer och vänner att mötas för att främja acceptans av autism.”

Fitness Mill erbjuder ett brett utbud av utrustning och träningsprogram och en engagerad personal som hjälper människor att nå sina träningsmål.

Kelberman Center är en leverantör av autismtjänster för barn, vuxna och familjer i Mohawk Valley och centrala New York. Den tillhandahåller en mängd olika programmering och tjänster för människor under alla faser av livet, från tidig barndom till vuxen ålder, inklusive hem- och samhällsbaserade, utbildnings-, kliniska, boende-, fritids- och campingprogram.

Leave a Comment